Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk’un yardım eli uzanıyor

Selçuk’un yardım eli uzanıyor

Evde Bakım Hizmetleri kapsamında, Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. “Selçuk’un yardım eli” sloganıyla çalışmalarına devam eden ekipler engelli, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için çalışıyor.

  • Ege Postası
  • 28.09.2016 - 10:48

Evde Bakım Hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde temizlik yapan ekipler, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların kişisel bakımlarıyla da ilgileniyorlar. Selçuk ve mahallelerinde hizmet veren ekipler; ayrıca huzurevi ve hastanede yoğun bakımda yatan hastalarında kişisel bakımına yardımcı oluyor.

Sosyal Belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz

Engelli ya da yaşlı olup barınma ve kişisel bakımda yardıma ihtiyacı olan hastaların hayat koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan Evde Bakım Hizmetleri Selçuk ve mahallelerinde ihtiyaç sahibi olan hasta ya da engelli vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Selçuk Belediyesi ile Selçuk Devlet Hastanesi arasında imzalanan protokol doğrultusunda çalışmalarına başlayan evde bakım hizmetlerinin sosyal belediyeciliğin gereği olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı; “Yaklaşık bir yıl önce Selçuk Devlet Hastanesi ile bir protokol imzaladık. İmzalanan protokol doğrultusunda Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz barınma koşulları yeteri kadar iyi olmayan hasta ve engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek onların kişisel bakımlarının yanı sıra, ev temizliklerini de yapıyorlar.

Ekiplerimiz işbaşında

Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanmak isteyen vatandaşların Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne ait 892 69 25 – 397 numaralı telefonla iletişime geçmeleri isteyen Başkan Bakıcı; “Protokol gereği Hastanemizin kullanımına verdiğimiz ambulansla da doktor ve hemşirelerimiz Evde Sağlık Hizmetini yerine getiriyor. Bu çalışma kuruml ararası işbirliğinin en güzel örneklerinden olduğu gibi, Selçuk’un yardım eli bu şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzanmış oluyor. Onların yaşam kalitelerini artırmak, sıkıntılarını gidermek bizleri mutlu ediyor ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.