Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta yarın şenlik var

Selçuk'ta yarın şenlik var

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek olan program, ilçede şenlik havası estirecek. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, resmi törenden sonra tüm çocukları Pazar yerindeki şenliğe davet etti.

  • Ege Postası
  • 22.04.2019 - 16:29

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Selçuk'ta da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Selçuk'ta Atatürk anıtı önünde saat 14:00'te bando ve maskotlar eşliğinde eğlenceli bir kortej yürüyüşü ile başlayacak olan şenlikler, Selçuk Pazar yerinde devam edecek. Geleneksel çocuk oyunları, etkinlik atölyeleri, halk oyunları, sihirbaz gösterileri, serbest kürsü, maskotlar, çeşitli yarışmalar ve Tiyatro gösterilerinin yer aldığı 23 Nisan Şenliklerinde ayrıca; tüm çocukların en büyük isteklerinden biri olan "Atamızla Birlikte Fotoğraf Atölyesi" de yerini alacak. 

Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri işgâl eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Selçuklu çocuklarla birlikte kutlayacak olmanın ayrı bir heyecanını yaşadığını belirten Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Selçuk Pazar yerinde şenlik havasında hep birlikte doyasıya kutlayacağız.. Bu nedenle Tüm çocuklarımızı yarınki şenliğimize bekliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.