Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta sürpriz sonuç: Çalışkan kazandı

Selçuk'ta sürpriz sonuç: Çalışkan kazandı

CHP Selçuk kongresine bir gün kala, adaylığını ilan eden İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Merve Çalışkan, seçimden zaferle çıktı. Çalışkan'ın listesinde, Belediye Eski Başkanı Vefa Ülgür de yer alıyor. Selçuk'ta sürpriz sonuç

  • Ege Postası
  • 09.12.2017 - 16:30

YAĞMUR UYGUR/ EGEPSOTASI-  CHP'nin kongre maratonu, üçüncü haftasında oldukça hareketli geçerken, Selçuk'ta da sürpriz yaşandı. Kongreye bir gün kala adaylığını açıklayan ve listesinde Belediye Eski Başkanı Vefa Ülgür'ün ismine de yer veren Gençlik Kolları İlçe Eski Başkanı Merve Çalışkan, sandıktan zaferle ayrıldı. 

Bugün Efes Tiyatro’da gerçekleşen kongrede Selçuk Belediyesi Eski Başkanı Vefa Ülgür’ün desteğini alan İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Merve Çalışkan, mevcut Başkan Hasan Uysal’a rakip oldu. Çalışkan kullanılan 138 oyun 73'ünü alarak başkan seçildi. Eski Başkan Hasan Uysal ise 61 oyda kaldı ve koltuğunu kaybetti. 

Merve Çalışkan “Selçuk için hayırlısı olsun. Çok güzel barış ortamında geçti. Hepimiz kongrenin kazananıyız. Bir dahaki yerel seçimlede partini bayrağını Selçuk’a dikeceğiz” diye konuştu.

Divan başkanlığını CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum’un yaptığı kongrede Belediye Eski Başkanı Ülgür yarışta desteklediği Çalışkan’ın yönetim ve il delege listelerinde yer aldı. 

Çalışkan’ın ilçe yönetim kurulu listesi Süleyman Çelikkol, Zeynep Çokgeçer, Keziban Erdallı, Celal Erkan, Neşe İlhan, Sevgi Kaçmaz, Mehmet Kırca, Recep Kırçimen, Özcan Kırıtak, Safiye Serbest, Süleyman Sertoğlu, Vefa Ülgür'den oluştu.

İl delege listesinde şu isimler yer aldı: Merve Çalışkan, İbrahim Erdallı, Melih Şar, Vefa Ülgür, Özge Yıldırım.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.