Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk’ta Oktay Vural Rüzgarı

Selçuk’ta Oktay Vural Rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural Selçuklularla buluştu. İlk olarak partisinin ilçe binasını ziyaret eden ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak bir basın açıklaması yapan Oktay Vural AK Parti Hükümeti'nin Suriye politikasını eleştirerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye müdahale isteyen İsrail'in taşeronluğunu yaptığını söyledi. Ardından yerel seçimlerde hem İzmir’de hem de Selçuk’ta güçlü adaylar çıkararak seçimleri kazanacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 08.09.2013 - 10:15
İZMİR- MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural’I partisinin Selçuk İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Levent Görür, İlçe Ocak Başkanı Memiş Esener ve partililer karşıladı. Burada partililere seslenen Oktay Vural yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

OKTAY VURAL: BAŞBAKAN İSRAİL’İN TAŞERONLUĞUNU YAPIYOR
Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem iç politikada hem de dış politikada bedelini milletimizin ödeyeceği daha büyük huzursuzluklar getirecek politikalar karşısında hep hükümeti yanlış yapmayın diye uyardık. Bu konularda uyarmaya da devam edeceğiz. Hükümetin yürütmüş olduğu bu açılım politikası ile PKK’nın meşrulaşmıştır, siyasal amaçlarına ulaşmak için açılımı bir fırsat olarak değerlendirmeye çalışan PKK yöneticileri de açılım sayesinde bu konuma geldiklerini açık olarak itirafta bulunmuşlardır.
PKK gibi kanlı terör örgütü ile masaya oturdular. 'Açılım, demokrasi' dediler. Bundan PKK karlı çıktı. Bırakın ülkeyi terk etmeyi yeni kurulacak Kürdistan'a katmak istedikleri topraklarda daha fazla alan kazandılar. Polisimizin önünde kimlik kontrolleri bile yapmaya başladılar. Başta, 'Belki huzur ve barış gelir' diye bir nebze de olsa iyi niyetli düşünmüştük. Tamamen tersi oldu. Meğer onların barışı PKK’nın hakimiyetiymiş. PKK’nın hayallerini AKP gerçekleştirecek konuma gelmiştir. Kürdistan Hükümeti'nin Türkiye'den alacağı toprakların sınırı PKK tarafından çizilmiştir.
Dost Esat, düşman Esed olmuştur. Çünkü burada PKK'nın emri ve isteği doğrultusunda Suriye'de ki PYD ile de görüşür olmuşlardır. Esed'e karşılık onlarla işbirliğine başlamışlardır. PYD'yi de meşrulaştırdılar. AKP milletimize Ülkemize değil, PKK ya hizmet veriyor. Onlarla kol kola geziyor. Kürdistan'ı meşrulaştırdılar. Maşallah, 'Eş başkan olacağım' dedi, komşu ülkelerde kan gövdeyi götürüyor. Daha olmadı, 'Olacağım' dedi. Bir de olmak nasip olsaydı, vay komşu ülkelerin haline. G-20 toplantısında sesini bile çıkarmadılar. Sadece silah baronu ülkelere çanak tuttu, dilini yuttu adeta. Oysa Türkiye barışı, diyalogu dillendirmeliydi. Ne yazık ki Başbakan onların temsilcisi gibi davrandı. Bu başbakan ve yandaşları ülkemize büyük zarar vermiştir. Ekonomi batıyor. Sosyal patlama kapıda" dedi.

SAVAŞ BAŞBAKAN’IN SONU OLACAK

"Başbakan Erdoğan, ülkeyi savaşa sokarak, bunları 'atlatırım' diyor. Ama o savaş onun sonu olacak, bunun farkında bile değil" diyen Vural şöyle devam etti: "Ülkenin Güneydoğu sınırları yol geçen hanı olmuştur. 23 buçuk milyon sosyal yardıma muhtaç halkımız, 10 milyon açlık sınırında insanımız yaşarken 1 milyona yakın Suriyeli'ye ayda 2 milyon lira para harcanmaktadır. Önce, 'Milletim, ülkem' diyecekleri yerde, sırayla televizyorlara çıkıp, başka ülkenin insanları için ağlıyorlar. Her gün döviz artıyor. Akaryakıt fiyatları artıyor. Emekli, çiftçi, köylü, işçi kan ağlıyor. Ekonomi çöküyor. Umurlarında değil. 80 milyonluk ülke Suriye'de Esed'e karşı savaşan kanlı terör örgütlerinin oyuncağı yapılmıştır."
Suriye'ye müdahale isteyen esas ülkenin İsrail olduğunu da öne süren Vural, "One minute'çi başbakanımız İsrail'in taşeronluğunu yapmaktadır. Ama bu taşeronluk ülkemize pahalıya patlayacaktır. Kendisinin de sonu olacaktır.
Hükümetin bu dış politikalarını ele aldığımızda önemli ekonomik sosyal sıkıntılar ortaya çıkacaktır. Selçuk gibi turizme çok duyarlı kentlerde izlenen dış politikanın sıkıntılarını ne yazık ki çekeceklerdir.
Türk milletinin tek bir direnç kalesi kalmıştır o da Milliyetçi Hareket Partisidir. İki kutuplu bir Türk siyaseti tanzim etmek isteyenlere karşı MHP güçlü ve yeni bir alternatif ve Türkiye’nin umudu olacaktır. İzmirliler yerel seçimlerde AKP’ye mecbur, CHP’ye mahkûm değildirler. Genelde Türk milletine hizmet etmeyen ve Cumhuriyetin içini boşaltan AKP ve yerel de hizmet etmeyen CHP’den İzmirliler kurtulacaktır. İzmirlilerin yeni bir heyecana ve umuda ihtiyaçları var bunun için de en iyi adres MHP’dir. Bu iki partinin milletimizi ezmesine izin vermeyeceğiz’’ dedi.
Ardından istasyon meydanında ki Selçuk-Efes Festivali için açılmış olan standları gezen Oktay Vural burada kendisine ikram edilen yöresel ürünlerden de tattı. Festival alanının ardından Selçuk Pazaryerini de gezen Oktay Vural burada esnaf ziyaretleri sırasında gelen bir müşteriye biber satışı yaptı. İlçe de ki ziyaretlerini tamamlayan MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural yapmış olduğu temasların ardından partililerle vedalaşarak Selçuk’tan ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.