Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta Kültür ve Sanat Evi kapılarını açtı

Selçuk'ta Kültür ve Sanat Evi kapılarını açtı

İzmir'in Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Evi'nde, ilk kurslar verilmeye başlandı.

  • Ege Postası
  • 02.12.2016 - 10:57

Kısa bir süre önce hizmete başlayan Selçuk'taki Kültür ve Sanat Evi'nde, ilk olarak resim, müzik ve satranç kursları açıldı. 77 kişilik ilk kursiyer grup, eğitime başladı. İlçede kültür ve sanat hayatına katkı sağlaması hedeflenen sanat evinin, Selçukluların uğrak yeri olması hedefleniyor. 

Özellikle çocukların ve gençlerin erken yaşlarda kültür ve sanatla tanışmalarının, ruhsal ve zihinsel gelişimleri açısından oldukça önemli olduğunun altını çizen Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evimizin kapısı tüm Selçuklu hemşerilerimize özellikle de çocuk ve gençlerimize her zaman açık olacaktır. Biz burada çocuklarımızın gençlerimizin sanatla tanışmalarını, yeteneklerinin farkına varmalarını, var olan yeteneklerini geliştirmelerini hedefliyoruz. Sanatla uğraşan çocuklarımızın, gençlerimizin daha donanımlı bireyler olabilmelerine olanak sağlayacağına inanıyorum. Bu nedenle ailelerimizin kurs programlarını takip etmelerini ve çocuklarını isteklerine göre yönlendirmelerini arzuluyorum" dedi.

Dört eğitmenle kursları başlanırken, çocuk korosu, bağlama, klarnet, keman, gitar, ney, satranç ve resim kurslarına katılmak isteyen ikinci grup kursiyerler için de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kayıtların alınmasına başlandığı belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.