Dolar 32,4880
%0.12
Euro 34,7558
%0.1
Altın 2.491,620
%1.19
Bist-100 9.516,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta dönüşüm şenliği

Selçuk'ta dönüşüm şenliği

Selçuk Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevre etkinliği büyük ilgi gördü. Kağıt, cam şişe, atık yağ ve pil gibi atıkların geri dönüşüme kazandırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe katkı sunan vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.

  • Ege Postası
  • 16.06.2019 - 16:34

Selçuk Belediyesi “Sıfır Atık” sloganıyla önemli bir etkinliğe imza attı. Evlerde bulunan ambalaj atıklarının toplanması, geri dönüşüm bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe Selçuk halkı yoğun ilgi gösterdi.  Pazar yerinde düzenlenen etkinlik kapsamında çok sayıda plastik şişe, kağıt, pil ve atık yağ gibi geri dönüşüm açısından önem arz eden atıklar Selçuk Belediyesi standına teslim edildi.

Etkinlikte ayrıca Selçuk Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılabilmesi için  hayata geçen “Nereye Atayım” projesi hakkında bilgi de verildi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, özel olarak hazırlanan Selçuk Belediyesi Geri Dönüşüm standı ve panosu önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.