Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk Belediyesi'nden yol hamlesi

Selçuk Belediyesi'nden yol hamlesi

İZSU çalışmaları sonrasında yol tamirleri Selçuk Belediyesi’nin desteğiyle devam ediyor. İZBETON Selçuk Belediyesi işbirliğiyle 2006 sokaktan başlayarak yol tamirlerine devam ediyor. Bunun yanı sıra, acil durumlarda vatandaşların sorun yaşamaması için Selçuk Belediyesi yol tamir çalışmalarını gerçekleştiriyor.

  • Ege Postası
  • 17.09.2018 - 12:05

Selçuk Belediyesi geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların mağdur olmaması adına İZSU çalışmaları sonrasında gerekli yol tamir çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılması adına sürece dahil olmuştu. 4020 sokak, Kubilay Caddesi gibi kentin ana arterlerinde yol tamirleri yapılmıştı. 

Selçuk Belediyesi,  kendi imkanlarıyla yaptığı çalışmalar devam ederken; İZBETON ekiplerine de yardımcı oluyor. İZSU çalışmaları sonrasında oluşan  olumsuzlukların vatandaşı mağdur etmemesi adına ilk günden beri kurumlarla ya da kişilerle karşı karşıya gelmeden uzlaşı kültürü içerisinde bir tutum sergilediklerini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Kentimizin alt yapısında büyük bir değişim süreci yaşanıyor. Bu değişim beraberinde bazı sıkıntıları da getirdi. Vatandaşımızın birçok yönden mağduriyet yaşadığını biliyoruz. Bu mağduriyetlerin giderilmesi adına ilk günden itibaren elimizden geleni yaptık. Tabi her zaman her yere tamamıyla yetişebildiğimizi söyleyemem. Bu durumlarda da gerekli yazıları AYKOME’ye yazdık. Şehrin bazı ana arterlerinde çalışmaları biz yaptık. Şimdi de İZBETON ekiplerine uygun çalışma zemini hazırlamak ve iş makinası takviyesinde bulunmak suretiyle de destek oluyoruz. Bundan sonra çalışmaların daha hızlı bir şekilde ilerleyebileceğini söyleyebilirim. Tüm bu sürecin en başından itibaren olduğu gibi bundan sonra da kurumlar arası işbirliği ve uzlaşı kültürünü elden bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.