Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7899
%0.17
Altın 2.509,200
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk Ayhan'dan flaş ifadeler! Neden kaybettiğini açıkladı

Selçuk Ayhan'dan flaş ifadeler! Neden kaybettiğini açıkladı

Bayraklı İlçe Kongresi'ne dün sürpriz bir şekilde seçimi Pınar Susmuş'a karşı kaybeden Selçuk Ayhan sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Ayhan, hem teşekkür etti hem de neden kaybettiğini açıkladı. Selçuk Ayhan'dan flaş ifadeler

  • Ege Postası
  • 22.12.2019 - 15:19

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı 5. Olağan İlçe Kongresi, dün Belediye Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede Belediye Başkanı Serdar Sandal ile İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun desteklediği 'uzlaşı adayı' Selçuk Ayhan ile muhalefetin desteklediği Pınar Susmuş yarıştı. Seçim sonunda 211 oy alan Pınar Susmuş ilçe başkanı seçilirken, İl eski Başkanı ve İzmir eski Milletvekili Selçuk Ayhan 172 oyda kaldı.

Sürpriz sonucun ardından kongreyi kaybeden Selçuk Ayhan sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Neden kaybettiğini açıklayan Ayhan, "Büyük farkla kazanacağımız kongreyi benim nezaket ve dürüstlük çerçevesi içinde kalmaya özen göstererek bazı müdahalelere yeterince önlem alamadığım için,kendi listemi tümüyle kendim çıkaramadığım için, herkesin yazarsanız oy vermeyeceğiz dediği bir arkadaşı listeye almak zorunda kaldığımız için kaybettik" dedi.

İşte Ayhan'ın o açıklaması:

"TEŞEKKÜR:

Bayraklı İlçe kongresinde bizimle birlikte emek harcayan,yönetim anlayışımıza inanan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Büyük farkla kazanacağımız kongreyi benim nezaket ve dürüstlük çerçevesi içinde kalmaya özen göstererek bazı müdahalelere yeterince önlem alamadığım için, kendi listemi tümüyle kendim çıkaramadığım için, herkesin yazarsanız oy vermeyeceğiz dediği bir arkadaşı listeye almak zorunda kaldığımız için kaybettik.

Sorumluluk tamamen benimdir.

Bu arada sözde dostlukların çıkarlara dayandığını bir kez daha test etmiş olduk.

Tüm arkadaşlarıma bundan sonrası için sağlık,mutluluk,siyasette başarı diliyorum.

Seçilen arkadaşlarımızı da kutluyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.