Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selahattin Altıparmak Parkı tamamlanıyor

Selahattin Altıparmak Parkı tamamlanıyor

Karabağlar Belediyesi’nin, Aydın Mahallesi’ndeki Selahattin Altıparmak Parkı’nı baştan sona yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Çalışmalarla bölge yeni bir görünüme kavuşurken, vatandaşların yeşil alanlarda dinlenebilmeleri, spor yapabilmeleri ve kaliteli zaman geçirebilmeleri için yeni düzenlemeler de yapıldı.

  • Ege Postası
  • 13.09.2020 - 11:51

Parktaki çalışmaları yerinde inceleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Aydın Mahallesi Muhtarı Veysi Turan ve vatandaşların taleplerini de dinledi. Belediye olanaklarıyla yapılan yürüyüş parkuru, yeşil alan düzenlemeleri, Atatürk Büstü çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Çalışanlara kolaylıklar da dileyen Başkan Selvitopu, “Karabağlar’ın dört bir yanına yeni parklar kazandırırken, zamana yenik düşenleri de elden geçirmeye devam ediyoruz. Aydın mahallemizdeki Selahattin Altıparmak Parkı da bunlardan biriydi. Vatandaşlarımızdan ve muhtarımızdan gelen talepler doğrultusunda, Fen İşleriyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz sahaya indi. Tamamlanma aşamasına gelen çalışmalarla bölge yeni bir görünüme kavuşuyor” dedi.

İlçenin 58 mahallesine eşit hizmet vermeye özel önem verdiklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Muhtarlık binasının da bulunduğu parkta bordür taşları yenileriyle değiştirildi, yeşil alan düzenlemeleri yapıldı. Parkta Atatürk Büstü’nün yanı sıra, çocuk oyun ve dinlenme alanları, spor aletleri ve yürüyüş parkuru da bulunacak.

Karabağlar’a yakışan parklar
Modern ve yaşanabilir bir kent yaratma hedefi doğrultusunda çalışan Karabağlar Belediyesi, geçen aylarda Kadın Hakları, Ant, Devlet Demiryolları, Hulusi Kentmen, Basın Sitesi, Engelliler, Türkan Kasapoğlu, Üzümlü, Ordu Caddesi, M. Kemal Kürekçi, Yiğitler, Sarıyer, Kara Fatma, Sevgi parklarını baştan sona yenileyerek hizmete açtı. Yaz başında tüm parklardaki süs havuzlarının bakımlarını yapan ekipler, zamanla bozulan oyuncak ve spor aletlerini onardı. Çalışmalar kapsamında 16 parkta 32 havuz elden geçirildi. Ayrıca yeşil alan bakımı, ağaç budaması gibi çalışmalar da düzenli olarak devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.