Dolar 32,5598
%0.06
Euro 34,8742
%0.13
Altın 2.439,970
%0.69
Bist-100 9.723,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit polis okulda yaşayacak

Şehit polis okulda yaşayacak

İzmir'in Bornova ilçesinde,geçtiğimiz Mart ayında  kimlik kontrolü sırasında asker kaçağı olduğu anlaşılan şüphelinin bıçaklı saldırısında şehit olan polis memuru Mehmet Çelik' in adı eşi Aysun Çelik' in müdür olduğu Karacaoğlan Mahallesi Ortaokulu' na verildi.Okulun tabelası bugün " Şehit Polis Mehmet Çelik" olarak değiştirildi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 12:17

Kemalpaşa Mahallesi 7055. Sokak'ta yol kenarında kimlik kontrolü yapan polis ekipleri, bilgilerini sorguladıkları Serhat C.'nin asker kaçağı olduğunu belirlemişti. Bu sırada şüpheli, görevli polis memurları Mehmet Çelik ve Osman Çoban'a bıçakla saldırmıştı.

Çelik, olay yerinde şehit olurken, yaralanan polis memuru Çoban ise sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Cenaze  töreninde şehidin babası Ahmet ve kardeşi Levent Çelik, Türk bayrağına sarılı naaşı omuzlarına alarak bir süre taşımıştı. Şehidin  eşi Aysun, çocukları Melike ve Emir de tabutun başında gözyaşı dökmüştü.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bornova Karacaoğlan Mahallesi Ortaokulu' anda Müdür olan şehit polis memuru Mehmet Çelik' in eşi Aysun Çelik' i evinde ziyaret edip taziye dilemişti. 

Bakana bu ziyarette şehit polis memuru Mehmet Çelik' in adının bir okula verilmesi talep edildi.Talebi yerinde gören bakanlık şehit polis memuru Mehmet Çelik' in adını Karacaoğlan Mahallesi Ortaokulu' na verilmesi kararlaştırıldı.Okulun tabelası bugün indirilip ," Şehit Polis Mehmet Çelik  " olarak değiştirildi.Böylece şehit polis Mehmet Çelik' in  adı sonsuza kadar yaşayacak. (BAHRİ KARATAŞ)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.