Dolar 32,5343
%0.27
Euro 34,8840
%0.47
Altın 2.488,650
%1.07
Bist-100 9.565,00
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seçim öncesi Uygur'dan sözü kaptı

Seçim öncesi Uygur'dan sözü kaptı

Torbalı’da eğitim aldığı lisenin başkanlığına talip olan 10.sınıf öğrencisi Mustafa Konur vaatleri için Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u ziyaret edip destek istedi.

  • Ege Postası
  • 20.09.2019 - 13:32

Torbalı Yedi Eylül Anadolu Lisesi’nde okul başkanlığı için aday olan Mustafa Konur, vaatleri için Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u ziyaret edip seçim vaatlerini yerine getirmek için destek istedi. Diğer adaylar arasında ön plana çıkıp, güçlü bir şekilde seçimi kazanmanın planlarını yapan 10.sınıf öğrencisi olan Konur’u makamında ağırlayan Başkan Uygur, başkan adayını içtenlikle dinleyip vaatleri için destek sözü verdi. Belediye olarak okullara yardım ve desteklerde bulunduklarını bu kapsamda başkan adayı Mustafa Konur’un da taleplerini yerine getireceklerini ifade eden Başkan Uygur ilgili birimlere talimat verdi.

BAŞKAN ADAYINDAN BAŞKAN UYGUR’A TEŞEKKÜR

Basketbol potası, bahçe düzenlemesi ve okulun önünden geçen yolun trafiğe kapatılması için talepte bulunan Mustafa Konur, “Okul seçimini kazanmak için verdiğim vaatleri görüşmek adına belediye başkanımız İsmail Uygur’la görüştüm. Seçimi kazandığımda verdiğim vaatleri yerine getirmem gerekiyordu. Bunun için başkanımıza isteklerimizi anlattık. Kendisi de sağ olsun ilgili yerlere talimatı verdi. Başkan seçildiğimde de belediye başkanımızı okulumuzda ağırlamak istiyorum” ifadelerini kullandı. Türkiye’yi iyi bir geleceğin beklediğini, çalışkan gençlerin daha fazla sorumluluk alarak topluma faydalı olacağını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Genç arkadaşımız belediyemize güvenerek vaatlerde bulunmuş, bize düşen de çözebileceğimiz talepleri yerine getirmek. Gençleri bu şekilde karşımda görmek beni gelecek adına çok sevindiriyor. Başkan adayımızı tebrik ediyor, seçimlerde ona ve rakiplerine başarılar diliyorum" dedi. Uygur ayrıca, belediye olarak okulların eksikliklerini gidermeye devam ettiklerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.