Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şebnem Schaefer: Anadolu çocuğuyum

Şebnem Schaefer: Anadolu çocuğuyum

İzmir Alsancak'ta Iva Natura markasının ürünlerini tanıtan ünlü manken Şebnem Schaefer, "Yarı Türk'üm ama Anadolu çocuğuyum. Bu ürünlerinin Anadolu'nun bitkilerinden yapılması gurur verici" dedi.

  • Ege Postası
  • 29.10.2016 - 09:54

Organik kozmetik malzemeleri üreten Iva Natura, reklam yüzü olarak Şebnem Schaefer ile anlaştı. Markanın yeni yüzü Schaefer, organik kozmetik ürünlerini Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde Yakın Kitapevi önünde tanıttı. Kurulan stantta ürünleri anlatan Schaefer, iki haftadır ürünleri kullandığını belirterek, "Cildim güzeldi ama bu ürünlerle daha pürüzsüz oldu. Yarı Türk'üm ama Anadolu çocuğuyum. Bu ürünlerin Anadolu'nun bitkilerinden yapılması gurur verici " dedi. 

Saçları için amonyaksız boyalar tercih ettiğini belirten Şebnem Schaefer, "Bu ürünler arasında organik saç bakım setleri de var, bebekler için şampuan da var. Bebekler için kullanılan ürünleri biz de tercih edebiliriz" diye konuştu. 

Iva Natura Genel Müdürü Levent Kahrıman, ürünlerin organik sertifikalı ve vegan ürünler olduğunu anlattı. Anatolian Plant Series (Anadolu bitkileri serisi) adı altında 26 ürün geliştirdiklerini belirten Kahrıman, "Tamamının malzemeleri Türkiye'den. Mesela; Van Gölü'nün suyuyla tonik, Tuz Gölü'nün tuzuyla peeling (aşındırıcı yüz kremi), Aydın'ın ölmez çiçeği ile antiageing (yaşlanma geciktirici) kremi yaptık. Türkiye'de yetişen bitkiler ve ürünlerle ürünler yarattık ve organik olarak da sertifikalandırdık" dedi. Ürünlerinin 2 yıldır 10 ülkede satıldığını belirten Levent Kahrıman şöyle konuştu:

"Ürünlerimiz Amerika, Almanya, İngiltere, Polonya, Portekiz, Suudi Arabistan, Irak, İran ve Azerbaycan'da satılıyor. Bu yıl ürünlerimizin Türkiye'de tanıtımı için Şebnem Schaefer ile anlaştık. Yurtdışında tanınması ve çok dil bilen bir manken olması nedeniyle tercih ettik. Ürünlerimiz için gerekli malzemeleri Tunceli, Aydın, Hakkari, Burdur, Van, İzmir ve daha birçok ilimizden tedarik ediyoruz. Mesela Van'da birkaç köylü ile anlaşıp Van Gölü'nün suyunu tedarik ettik. Biz kozmetik ürün sattıkça bu ürünleri üreten köylülere de bir gelir modeli oluştu. Ürünlerin hepsi organik ve vegan ürünler. Hayvan haklarına saygılı ve hayvansal bileşen kullanılmayan ürünler. " 

Ürün skalasını hazırlarken bir ailenin ihtiyaç duyabileceği bütün ürünleri düşündüklerini belirten Kahrıman, "Şampuan organikse saç kremi de saç maskesi de organik olmalı. Yüz sabunu, antiageing keremi, el ayak kremi, pişik kremi, çocuk şampuanı gibi ürünlerimiz var. Anne ve bebeğinin bakımını sağlayacak ürünlerimiz var" dedi. 

Tanıtım sırasında Şebnem Shaefer, eline siyah bakım kremi sürerken, izleyiciler arasından gönüllülerin yüzüne de uygulama yapıldı. 





Timur TARLIĞ / İZMİR, (DHA) 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.