Dolar 32,3401
%0.19
Euro 35,1078
%-0.21
Altın 2.238,750
%-0.21
Bist-100 8,78
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saygılı, Konak için yola çıktı

Saygılı, Konak için yola çıktı

CHP Parti Meclisi Eski Üyesi Hüseyin Saygılı, Konak Belediyesi Başkan Aday Adayı oldu. Başvuru dosyasını teslim eden Saygılı, siyasetteki ve iş dünyasındaki deneyimini yıllardır yaşadığı Konak için kullanma zamanının geldiğini söyledi. Hüseyin Saygılı, turizm, kentsel yenileme ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak sosyal projelerini anlattı.

  • Ege Postası
  • 20.10.2018 - 12:25

Adı Konak Belediye Başkanlığı için önceki seçimlerde geçen CHP Parti Meclisi Eski Üyesi Hüseyin Saygılı, Konak Belediyesi Başkan Aday Adayı oldu. Saygılı, aday adaylığı başvuru dosyasını, Eşi Şayan Saygılı ile birlikte CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Kuruşçu’ya teslim etti.

Atatürk’ün izinde, CHP’nin yolunda

Yaşadığı kentle ilgili daha fazla sorumluluk alma zamanının geldiğini söyleyen Hüseyin Saygılı, “31 yıldır üyesi olmaktan gurur duyduğum partim için çalıştım. Gençlik kollarından başlayarak her kademesinde görev aldım. İş yaşamımla birlikte başta kent yoksullarına dönük olarak proje uygulamaları yaptım. Pek çok toplumsal ve sosyal projenin içerisinde bulundum. Şimdi tüm bu tecrübelerim ve aldığım parti terbiyesi ile Konak Belediye Başkanı Aday Adaylığı için müracatımı yaptım. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve partimin ilkeleri doğrultusunda sosyal demokrat anlayışla hizmet etmek için yola çıktım” dedi.

Turizm ve kentsel yenileme vurgusu

112 mahallesi bulunan Konak’ın farklı sorunlarını olduğunu dikkat çeken Hüseyin Saygılı, bu sorunlara farklı çözümler getirilmesi gerektiğini ve 8 bölgeye ayırdığı İlçe ile projelerinin hazır olduğunu söyledi. Konak’ın tarihsel öneme sahip büyük ve tarihi bir ilçe olduğunu vurgulayan Saygılı, “Kemeraltı, Agora ve Kadifekale gibi tarihi alanları ile bir turizmin kenti yaratmak için adayım. Yine Kadifekale, Ballıkuyu, Yenişehir, Gültepe gibi semtlerimizde Konak’ın çehresini değiştirecek kentsel yenileme projelerini hayata geçirmek için adayım. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız,  çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, ve yaşlılarımız için yola çıktım. Hepsi için çok özel projelerim var. İşte bu projeleri gerçekleştirmek için adayım” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.