Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarı Bayraklı'ya resmen talip

Sarı Bayraklı'ya resmen talip

AK Parti eski İlçe Başkanı İsmail Sarı, 2014 yerel seçimleri öncesinde yola çıktı. Partinin İzmir’de kurucu il sekreterliği görevinde bulunan Sarı, Bayraklı Belediye Başkanlığı’na talip oldu. Sarı, aday adaylığı açıklamasını, AK Parti Bayraklı İlçe Binasını dolduran kalabalık grupla yaptı.

  • Ege Postası
  • 11.10.2013 - 12:24
İZMİR- AK Parti’nin Bayraklı’daki etkili isimlerinden biri olan İlçe eski Başkanı İsmail Sarı, aday adaylığını resmen açıkladı. Partinin geçmiş yıllarda kurucu il sekreterliği görevinde de bulunan Sarı, göreve talip oldu. İlçe Başkanlığı’nda adaylık dosyasını İlçe Başkanı Ali Aslan’a teslim eden Sarı, duygusal bir konuşma yaptı. Sarı’yı eşi, kızı ve meclis üyeleri ile parti yöneticileri de yalnız bırakmadı.
Partinin ilçedeki yaşadığı süreci anlatan Sarı, “Seçimi kaybettikten sonra ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. Uzun süre başarılı çalışmalar yaptık. İki seçim atlattık. Seçimler ilçelerin kaderini belirler. Referandumda Bayraklı’da birinci parti olduk. İzmir’e baktığımızda başarılı bir sonuç elde ettik. Ardından genel seçimleri birlikte yaşadık. Çok çalıştık, büyük gayret gösterdik. Seçim startını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte verdik. Bu başarı sadece bizim değil, partiye tüm gönül verenlerin, hepimizin başarısıdır” dedi.

KOLAY OLMAYACAK
Bayraklı’da 1968 yılından bu yana yaşadığını ifade eden Sarı, siyasette dengelerin her an değişebileceğini, kimsenin Bayraklı’yı çantada keklik görmemesi gerektiğini vurguladı. Sarı, “İnsanları kapı kapı dolaştık. Ben de gecekondu çocuğuyum. O zor şartlar altından buralara geldik. Çetin mücadeleler yaptık. Hepsi bizim çocukluk arkadaşlarımız. Geriye baktığımda zamanın nasıl geçtiğini görüyorum. Hangi arkadaşlarımı aradıysam partili partisiz beni yalnız bırakmadı. İlk defa bu kadar duygulu bir süreç yaşıyorum. Bizim kafamızın arkasında başka bir şey yok. Bayraklı’yı İzmir’in en iyi şehri yapacağız. Ben sizim için varım. Artık çamurda, zor şartlarda çocuklarımız oynamayacak. Bayraklı çok zor bir yer. Kimse seçimi çantada keklik görmesin. Siyasi olaylarda dengeler değişebilir” diye konuştu. Sarı bir ara duygulanırken konuşmakta zorlandı.



ASLAN: BERABER MÜCADELEYE HAZIRIM

Toplantıda İsmail Sarı’nın ardından söz alan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan, “Bir seçim dönemi daha geldi. Partide yıllardır emek veren başta başkanımız ile birlikte zafer kazanma yolculuğuna çıkıyoruz. Başkan adaylarımızın başvurularının kendilerine, Bayraklımıza ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun. İsmail Sarı ile yıllardır siyaset yapıyoruz. Adayımız başkanımız olursa sonuna kadar onunla Bayraklı’nın geleceği için mücadele edeceğiz. Bu yerel seçimlerde AK Parti’nin bayrağını Bayraklı’da dikeceğiz. Aday adaylığı başvurusunu gururla kabul ediyorum” ifadelerini kulandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.