Dolar 32,5100
%0.18
Euro 34,6365
%0.27
Altın 2.494,380
%0.32
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sandıkta Ali Cengiz oyunu

Sandıkta Ali Cengiz oyunu

CHP Bornova Kadın Kolları’nda 156 üyenin, kongre öncesi operasyonla üyelikten düşürülmeye çalışıldığı, olaya Genel Merkez’in müdahale ederek skandalı önlediği öğrenildi. Skandalı genel merkez önledi

  • Ege Postası
  • 18.12.2017 - 14:13

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Bornova’da Kadın Kolları Kongresi öncesi yaşanacak olası bir skandala son anda CHP Kadın Kolları Genel Merkez’inin müdahale ettiği ortaya çıktı. Bornova Kadın Kolları üyesi olan Nurhayat Gültoplar’ın, 156 partili kadın hakkında tek tek yazdığı, ‘bu kişilerin parti üyesi olmadığını ve belirttikleri adreste oturmadığını’ iddia ettiği dilekçelerinin ilçe kadın kollarınca kabul edilerek, il kadın kollarına; üyelikleri düşürülmesi talebiyle gönderildiği, İl Kadın Kollarının ise Parti Tüzüğü’nde böyle bir yetkileri bulunmadığı için konuyu Genel Merkez’e ilettiği öğrenildi. 

Zeynep Gültoplar Atmaca

HAZİRUNDAN ÇIKARIN TALEBİ

Gültoplar’ın Bornova Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’na yazdığı dilekçede “Kadın kolları ilçe kongresi için gönderilen hazirun listelerinde ismi olan…….  parti üyesi değildir. …….. mahallesinde oturmamaktadır. Gerekli işlemlerin yapılıp hazirun listesinden çıkarılmasını arz ederim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İKAMET YAĞMURUNA TUTULDU

Genel Merkez’e giden şikayetlerden son anda haberdar olan kadın üyelerin ise ikamet adreslerini kanıtlar belgelerle genel merkezi faks yağmuruna tutması sorası Genel Merkez temsilcilerinin skandalı önleyerek hiçbir üyeyi düşürmeden aynı şekilde hazirunları netleştirdiği ifade edildi. 

Nurhayat Gültoplar

"ADAYIN KARDEŞİ YAZDI" İDDİASI

Dilekçeyi, 24 Aralık’ta Bornova’da yapılacak kadın kolları ilçe kongresinde aday olacak Zeynep Gültoplar Atmaca’nın kardeşi Nurhayat Gültoplar’ın yazdığını öne süren partililerin, muhtemel bir operasyonu engelleyen Genel Merkez’e  konuyu bildiren dilekçe hazırladıkları ifade edildi. Partililer, Atmaca’nın İlçe Kadın Kolları’nın mevcut yönetiminin desteklediği aday olduğunu ve 156 oyun sonucu etkileyecek nitelikte olduğunu belirterek, partiye yakışmayan bir tavır olduğunu da vurguladı. Atmaca’nın hafta sonu yapılacak seçimde karşısına çıkacak olan adayın ise Habibe Uçar olduğu ifade edildi.

İŞTE O DİLEKÇE

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.