Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyon takım salon bulamıyor

Şampiyon takım salon bulamıyor

Türkiye’de 4 yıldır şampiyon olan Güzelbahçe Belediyesi Rugby Takımı, antrenman yapacak salon bulamıyor. Takımın antrenörü Pierre Saliba, “Belediyenin adını taşıyoruz ama hiçbir destek göremiyoruz” dedi

  • Ege Postası
  • 14.12.2017 - 06:26

BELEDİYELER TAKIMA SAHİP ÇIKMIYOR

İzmir'de 4 yıl önce kurulan ve 14 takımın mücadele ettiği Türkiye Rugby Ligi'nde 4 yıl üst üste şampiyon olan Güzelbahçe Belediyesi Rugby Takımı, başarılarına rağmen ayakta kalmakta zorlanıyor. Parasızlık ve imkansızlıktan yakınan takım, antrenman yapacak salonu bile bin bir güçlükle buluyor. Deplasmana, takım oyuncuları masraflarıkendi ceplerinden karşılıyor. 4 yıldır şampiyonluğu kimseye bırakmayan Güzelbahçe Belediyesi Rugby Takımı, belediyenin kendilerine olan ilgisizliğinden yakınıyor. Bağlı bulundukları Güzelbahçe Belediyesi ve bunun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden hiçbir destek görmediklerini belirten takımın koçu Pierre Saliba, "Belediyelerin hiçbir katkısı yok. Her yıl İzmir'e kupayla dönmemize rağmen bir antrenman yapacak sahamız hala yok" dedi.

YANLIŞ FORMALAR MAÇ KAYBETTİRİYOR

Güzelbahçe Belediyesi'nden destek görmediklerini ve iki yıl önce yapılan formalar yüzünden hala maç kaybettiklerini belirten antrenör Pierre Saliba, "Sporcularımınız ekmeklerine yazık oluyor. Formalarımızda belediyenin ismi yazıyor. Ama formalar yapılırken çok söylememize rağmen bol yapıldı. Rugby, kaçmaya dayalı bir oyun. Normalde formalar iki beden küçük yapılır çünkü dar olması lazım. Karşı takımın oyuncularının sizi tutamaması lazım. Bunu belediye yetkililerine anlatamıyoruz. Her yıl İzmir'e kupayla dönmemize rağmen bir antrenman yapacak sahamız hala yok. En son Büyükşehir'e bağlı Celal Atik Spor Salonu'nda antrenman yapmak istedik ama izin çıkmadı. Buna bir anlam veremiyoruz. İzmir takımı olarak kentin yerel yöneticilerden destek bekliyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.