Dolar 32,4317
%0.06
Euro 34,4529
%-0.12
Altın 2.485,970
%0.11
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyon kızlar kupalarını Başkan’a getirdi

Şampiyon kızlar kupalarını Başkan’a getirdi

Urla Yıldızlar Gençlik Spor Kulübü U 13 Kız Basketbol Takımı İzmir Şampiyonu oldu. Urlalı genç sporcular şampiyonluk kupaları ile Bölge Şampiyonası öncesinde Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret ettiler, moral depoladılar.

  • Ege Postası
  • 19.04.2017 - 09:26

Kulüp Başkanı Emel Torğut, Antrenör Emel Yedikardeş ve Belediye Meclis Üyesi Fatma Gürsoy ile birlikte Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret eden kız basketbol takımı, Uşak’ta düzenlenen Bölge Şampiyonası’nda da birincilik hedeflediklerini söylediler. Türkiye Şampiyonası’na katılmak isteyen sporcular, Başkan Sibel Uyar’a duygularını anlattılar. Kulüp başkanı Emel Torğut, Başkan Sibel Uyar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Takım Olmak Çok Önemli

Başkan Sibel Uyar, miniklere oğlunun da spor yaptığını ve milli sporcu düzeyine kadar yükseldiğini belirtirken, takım sporu yapmanın önemine dikkat çekti. Hayat başarısında spor yapmanın çok katkısı olacağını vurgulayan Başkan Uyar, miniklere okullarını da ihmal etmeden spor yapmaları gerektiğini söyledi. Şampiyonadan Urla’ya başarılı bir sonuç getirmelerini de dileyen Başkan Sibel Uyar, “Sizler bizim her şekilde gururumuzsunuz. Sporda kazanmak kadar kaybetmek de var. Yaptığınız spor sizi her şekilde başarıya taşıyacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.