Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8587
%0.36
Altın 2.492,220
%0.31
Bist-100 9.704,00
%1.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Salıcı’dan Yücel ve uzlaşı aday mesajı: Tek aday olursa memnun oluruz

Salıcı’dan Yücel ve uzlaşı aday mesajı: Tek aday olursa memnun oluruz

İzmir’de gerçekleşen Ege Bölge Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, kongre sürecine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. 'İzmir’de uzlaşı adayı olur mu'' sorusunu yanıtlayan Salıcı, “Biz mutabakata teşvik edeceğiz” dedi. 'İzmir’de tek adayla kongreye gidilir mi'' sorusunu da yanıtlayan Salıcı, “Tek aday olursa memnun oluruz” dedi. Genel Merkezin İl Başkanı Deniz Yücel’i işaret ettiğine dair iddialara ise, iddia çok, ben genel başkanın yardımcısıyım, genel başkanın talimatı ne ise onu uygularım” şeklinde cevap verdi. Salıcı’dan Yücel ve uzlaşı aday mesajı

  • Ege Postası
  • 27.09.2019 - 17:06

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- İzmir’deki Ege Bölge Toplantısı'nın ardından soruları yanıtlayan CHP Örgütlerden Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı,  toplantının iyi geçtiğini ifade ederken,  kongre sürecine dair de çarpıcı mesajlar verdi. Salıcı, 'İzmir’de tek aday olur mu'' sorusuna, “Tek aday olursa memnun oluruz” dedi. CHP Genel Merkezi'nin uzlaşı aday olarak İl Başkanı Deniz Yücel’i işaret ettiği iddialarına da cevap veren Salıcı, “Ben genel başkanın yardımcısıyım. Genel başkanın talimatı ne ise onu uygularım” dedi.

“TOPLANTI İYİ GEÇTİ”

Salıcı toplantının verimli geçtiğini dile getirirken, “Toplantı iyi geçti CHP’nin iktidar yürüyüşünde önemli bir eşikteyiz. Kendi aramızda değerlendirdik zaten toplantının başlığı CHP’nin iktidar olanaklarının ve koşullarının değerlendirilmesiydi. Bölge toplantılarına devam edeceğiz” dedi. 

“MUTABAKATA TEŞVİK EDECEĞİZ TEK ADAY OLURSA MEMNUN OLURUZ”

Kongre sürecine ilişkin 'uzlaşı aday İzmir’de gerçekleşir mi'' sorusunu yanıtlayan Salıcı, “Biz mutabakata teşvik edeceğiz. Mutabakata teşvik etmek demek örgütte arkadaşlarımızın bir araya gelmesini sağlamak demek. CHP’de emek veren enerjisi olan, CHP’ye katkı sunmak isteyen arkadaşlarımızı bir yere doğru yöneltmeye çalışmak. Tek aday olursa memnun oluruz. Olmazsa yapacak bir şey yok tüzüğümüz ortada” dedi. 

“GENEL BAŞKANIN TALİMATINI UYGULARIM“

CHP Genel Merkezi'nin uzlaşı aday olarak İl Başkanı Deniz Yücel’i işaret ettiği iddialarına da cevap veren Salıcı, “İddia çok, ben genel başkanın yardımcısıyım, genel başkanın talimatı ne ise onu uygularım” ifadeleriyle cevap verirken “Genel başkanın talimatı ne peki” sorusuna da “O sonraki mecera. Ben isim konuşmam benden isim alamazsınız” cevabını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.