Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saldıranın kimliği beli oldu

Saldıranın kimliği beli oldu

Ankara Başsavcılığı, şehit Yener Kırıkçı’nın cenazesi sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin çok yönlü soruşturma başlattı. Olayın organize ve terör eylemi olup olmadığı konusunda araştırma yapılırken, Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişinin adının Çubuk Akkuzulu Köyü'nden Osman Sarıgül olduğu belirlendi. Saldırıdan sonra kaçan Sarıgül, jandarma ve polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

  • Ege Postası
  • 21.04.2019 - 22:30

Kılıçdaroğlu’na Çubuk’un Akkuzulu Köyü’nde yapılan linç girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yapılan ilk incelemede, kamera görüntülerinden 6 saldırganın kimliği belirlendi. Görüntülerden, yumruk atan kişinin Akkuzulu Köyü’nde çiftçilik yapan Osman Sarıgül olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması çalışmaları sürdürülüyor.

Öte yandan Ankara Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin olaydan önce sosyal medyadan saldırı için çağrı yapılıp yapılmadığını araştırdığı öğrenildi. Ankara Valiliği de şehit cenazesinde yeterli güvenlik önlemi alınmaması konusunda ilgili idari soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.