Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saksafonun parlayan genç yıldızı Gillam İzmir’de

Saksafonun parlayan genç yıldızı Gillam İzmir’de

Olten Filarmoni Orkestrası altıncı sanat yılında, 2019 yılının son sezon konserinde dünyaca ünlü saksafon sanatçısı Jess Gillam’ı ağırlıyor. Gillam, 18 Aralık’ta İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde izleyici ile buluşuyor.

  • Ege Postası
  • 18.12.2019 - 16:11

Olten Filarmoni Orkestrası 2019 yılının son konserinde 2018 yılında dünyaca ünlü “Proms’un Son Gecesi” konserinde sergilediği performansla büyük beğeni toplayan genç parlayan yıldız JessGillam’ı ağırlıyor.JessGillam, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 18 Aralık 2019 Çarşamba akşamı İzmirli sanatseverler ile buluşacak.

“Classic Brit”Müzik Ödüllerin’de BBC Yılın Genç Müzisyeni seçilen ve 2019 yılında BAFTA’da performansı milyonlarca kişi tarafından izlenen JessGillam Türkiye’ye gelerek ilk konserini Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde İzmir’de vermeye hazırlanıyor.

Yurt dışında verdiği önemli konserlerle adından söz ettiren Gillam’ın ilk kez bir filarmoni orkestrası eşliğinde konser vereceğini dile getiren Olten Filarmoni Orkestrası İcra Kurulu Başkanı Fatma Olten, “Gillam saksafonun parlayan genç bir yıldızı. Önümüzdeki yıllarda O’nun adını özellikle Avrupa’daki konserlerde çok sık duyuyor olacağız. Biz, sezonu planlarken hep konserleri olan enstrümanların yanı sıra özellikle farklı enstrümanları da davet etmeye gayret ediyoruz. Bu yılın farklı enstrümanlarından bir de saksafondu. Harika bir konser olacağını düşünüyor, tüm İzmirlileri Olten Filarmoni Orkestrası eşliğindeki Jess Gillam’ı dinlemeye davet ediyoruz. Ayrıca bu yıl yeni yıl konserimiz Denizli Genç İş Adamları (DEGİAD)’ın davetiyle Denizli Nihat Zeybekçi Konser Salonu’nda gerçekleşecek. 25 Aralıktaki bu konserimize de tüm Denizlileri bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

JessGillam, konserin ilk yarısında DARIUS MILHAUD’un Scaramouche Saksafon Konçertosu’nu, ikinci yarıda ise Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde Georges Bizet’in L’Arlésienne Suite’i seslendirecek. Biletlere Olten Sanat web sayfasından online olarak ulaşılabilir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.