Dolar 32,5206
%-0.08
Euro 34,7975
%-0.2
Altın 2.422,980
%-0.29
Bist-100 9.756,00
%1.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şakir Başak o paylaşımın perde arkasını anlattı

Şakir Başak o paylaşımın perde arkasını anlattı

CHP Konak İlçe eski Başkanı Mehmet Şakir Başak, sosyal medya hesabından Tuncay Özkan’ın fotoğrafı ile yaptığı ‘İzmir CHP’dir CHP kalacak’ paylaşımını Egepostası’na anlattı. Başak, iki gün önce yaptığı paylaşımda Tuncay Özkan’ın İzmir’den değil, İstanbul’dan aday gösterilmesine karşı tepkisini dile getirmek istediğini söyledi.   Paylaşımı ile kime mesaj gönderiyor'

  • Ege Postası
  • 22.05.2018 - 12:46

GÜLSEN CANDEMİR/ EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe eski Başkanı Mehmet Şakir Başak, sosyal medya hesabından İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın fotoğrafı ile yaptığı paylaşıma dair açıklama yaptı. Egepostası’na konuşan Başak, Özkan’ın İzmir’den aday olmasını istediği için destek mesajı attığını, amacına da ulaştığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

ADAYLIĞI ÖRGÜTÜ MUTLU ETMİŞTİR

Egepostası’na konuşan Başak şunları söyledi: “Tuncay Özkan’ın İstanbul’dan aday gösterilmiş olması hiç hoşuma gitmemişti. Özkan’ın evi, ailesi, bürosu İzmir’dedir. İzmir’den aday olması daha uygun olurdu. Bu hislerle o paylaşımı yaptım. Kendisinin de yoğun çabaları sonucu, yeniden İzmir’den aday gösterilmesi İzmir örgütüne güç katmıştır. Kendisi ile yol arkadaşıyız, İzmir’den yeniden aday olması bizleri çok mutlu etmiştir. Tuncay Beyin bir tabanı var, Türkiye için önemli bir insan, önemli bir siyasetçidir. Onun İzmir’de ısrarcı olması, İzmir’i istemesi onun duruşunun da bir kanıtıdır.” 

'O SLOGANI HİÇ DUYMADIM!'

Paylaşımında yer alan ‘İzmir CHP’dir CHP kalacak!’ cümlesinin, yerel seçimlerde Aziz Kocaoğlu için kullanılan ‘İzmir Azizdir, Aziz Kalacak’ sloganına benzerliği için ise “Ben bu sloganı hiç duymadım, hiç de kullanmadım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kişiler değil, kurumlar vardır. Bizler kişilerin iktidarı için değil, CHP’nin iktidarı için çalışıyoruz. Bireyler asla kurumsal kimliğin önüne geçemez.” Dedi. 

‘DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM’

24 Haziran seçimleri için partisinden aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Mehmet Şakir Başak, şahsi iktidar peşinde olmadığını söylerken “Aday olmamam örgütün takdiridir. Demek ki bu partide yeterince çalışmamışım. Daha çok çalışmam gerekiyor. Partimin İzmir’de ve Türkiye’de iktidar olması için daha çok çalışacağım.” Diyerek aday adaylığının kabul edilmemesini değerlendirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.