Dolar 32,3383
%0.18
Euro 35,1897
%0.02
Altın 2.248,430
%0.22
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sakin Şehir'e mimar aday adayı

Sakin Şehir'e mimar aday adayı

Seferihisar Belediye Meclis Üyesi mimar Ahmet Güney, CHP'den belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Başkan Tunç Soyer'in "bilgisi ve onayı" ile aday adayı olduğunu vurgulayan Güney, "Eğer partim takdir edip beni aday gösterirse halkımız da kıymetli oylarıyla başkan seçerse Tunç Başkanımızın bıraktığı yerden nöbeti devir alarak, ekibimle birlikte ilçemize hizmet etme fırsatı bulacağız" dedi. Sakin Şehir'e mimar aday adayı

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 10:28

Başkan Tunç Soyer'in büyükşehir için kolları sıvadığı Seferihisar'da CHP'nin aday adayları netleşiyor. Seferihisar Belediye Meclis Üyesi mimar Ahmet Güney de CHP'den başkan aday adayı olduğunu duyurdu.

SOYER'İN BİLGİSİ VE ONAYI !

Dosyasını İl Başkanı Deniz Yücel'e teslim edip başvurusunu yapan Güney, "Uzun bir süredir parti tabanımız ve halkımızdan  gelen yoğun talep doğrultusunda öncelikle ailemin ve 4,5 yıldır birlikte ilçemize hizmet ettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'in bilgisi ve onayı ile CHP Seferihisar Belediye Başkanı aday adaylığına başvuruda bulundum. Üyesi olmaktan gurur duyduğum partim CHP'de, 4,5 yıldır büyük bir  onurla Belediye meclis üyesi olarak yaptığım halka hizmet görevine bundan sonra Belediye Başkanı olarak devam etmek istiyorum" dedi.

BIRAKTIĞI YERDEN DEVRALARAK...

Güney, şöyle devam etti: "Eğer partim takdir edip beni aday gösterirse halkımızda kıymetli oylarıyla başkan seçerse Tunç Başkanımızın bıraktığı yerden nöbeti devir alarak, ekibimle birlikte ilçemize hizmet etme fırsatı bulacağız. Kısıtlı imkanlara rağmen birçok başarılı projeye imza atan Seferihisar’ımızı dünya markası haline getiren Tunç Başkanımızın bu güne kadar uyguladığı tüm projelerine sahip çıkıp, bu projelere yenilerini ekleyerek hizmet aşkıyla görevimizi yerine getireceğiz. Cumhuriyet değerlerini özümsemiş, Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal demokrat belediyecilik anlayışına uygun olarak, toplumsal ve  kamusal yararı herşeyden üstün tutarak, görev yapacağız. 28 yıllık mimarlık mesleğimde ve 5 yıllık belediye meclis üyeliğimde kazanmış olduğum bilgi, birikim ve tecrübelerimi belediye yönetimine yansıtarak ilçemizin doğal, tarihsel ve kültürel kimliği ile hak ettiği yere gelmesini ve ilçe halkının eşit  hizmet almasını sağlayacağız. Doğup büyüdüğüm ve yaşadığım ilçemle ilgili hayallerimi ve somut projelerimi halkımızın desteği ile gerçekleştireceğiz. Bu istediğim gerçekleştiği taktirde ilçemde kalıcı eserler bırakarak fark yaratmış olacağız."

ORTAK AKIL İLE YÖNETECEK

Belediyeyi başta muhtarlar, STK'lar, dernekler, odalar ve kooperatiflerle birlikte ortak akıl ile yönetmeye talip olduğunu dile getiren Ahmet Güney, "Bana bu zorlu süreçte desteğini esirgemeyen başta aileme, Tunç Başkanıma, Belediye meclis üyelerine, CHP Seferihisar ilçe örgütüne, kadın kolları ve gençlik kollarına, tüm STK lara ve tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür eder, diğer aday adayı arkadaşlara başarılar dilerim. Takdir önce partimin sonra sizlerindir" dedi.

AHMET GÜNEY KİMDİR '

1969 yılında Seferihisar’da doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Seferihisar’da tamamladı, 1991 yılında Trakya Üniversitesi Mimarlık bölümünü bitirdi. Seferihisar’da bulunan kendine ait şirkette 28 yıldır proje ve inşaat sektöründe mimarlık mesleğini yürütmektedir. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Seferihisar Belediye Meclis üyesi seçildi. Bu görevi dört buçuk yıldır yürütürken meclis çalışmaları kapsamında Belediye Başkan vekilliği, CHP meclis grup sözcülüğü, encümen üyeliği, imar komisyonu başkanlığı, hukuk komisyonu başkanlığı görevlerini yaptı ve bu görevlerinin bir kısmı halen devam etmektedir. Matematik öğretmeni Evren hanımla 1997 yılında evlendi, Efekan ve Ekin isimlerinde iki çocuk sahibidir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.