Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahin'den 50. yıl mesajı: MHP Cumhuriyetin teminatıdır

Şahin'den 50. yıl mesajı: MHP Cumhuriyetin teminatıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin MHP’in 50. kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak bir kutlama mesajı yayınladı. Şahin yayınladığı mesajda, “MHP sadece siyasi parti değildir. MHP inançları, fikirleri ve bugüne kadar yaptıklarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin tapusu, teminatı, dünü bugünü ve geleceğidir. MHP Türkiye’ye her an Cumhur İttifakı’na baktığımız gözle bakar, Milliyetçi Hareket Partililer 50 yıldır beka başta olmak üzere varlık değerlerlerimizi koruma mücadelesi verir.” dedi. Şahin'den 50. yıl mesajı

  • Ege Postası
  • 12.02.2019 - 11:57

“Bizim için bir yaşam şekli olan Türk Milliyetçiliğinin yıkılmaz kalesi Milliyetçi Hareket Partisi, ilkleri, ülküleri ve mücadelesiyle yüzlerce yıl daha varlığını sürdürecektir” diyerek sözlerini sürdüren İl Başkanı Veysel Şahin, “Atatürk’ün izinde yürüyen Başbuğ Alparslan Türkeş’in Türk Milletine hediye ettiği MHP, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sarsılmaz iradesi, bilgeliği ve yüksek devlet adamlığı vasfıyla bugün Türk Milleti’nin en güvendiği milli kurum haline gelmiştir. MHP güveni yüzlerce yıl sürdürecek iman, fikir ve gönül birliğine sahiptir.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye MHP Mührü

MHP’nin geçmişte ve günümüzde üzerine düşen kurumsal görevi en iyi şekilde yaptığını ve defalarca uçurumun kenarına gelen Türkiye için kimsenin göze alamadığı mücadeleyi verdiğini de sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “Türk Milliyetçileri ve MHP geçmişte nasıl kutsal bir mücadele verdiyse, bugün yine bu mücadeleyi her alanda sürdürmektedir. Bunun en önemli ispatı da 15 Temmuz Akşamı Liderimizin emir ve komutasında gösterilen mukavemettir, ortaya konulan milli iradedir! Terörün her çeşidi karşısında, fikri ve fiili mücadelede yine MHP ne kadar önemli bir kurum olduğunu göstermiştir. Suriye harekâtlarımızın arkasında da MHP’nin kararlılığı ve gücü vardır.  Türkiye’nin son elli yılı demek MHP demektir. Türk Milliyetçilerinin Türk tarihinde, MHP’nin de Türkiye’nin son elli yılında şanlı mührü vardır.” açıklamasını yaptı.

MHP Türklüğün demokrasi bayrağıdır

İl Başkanı Şahin son olarak, “Dünyaya Türkçe haykırışımız olan MHP; inançları, fikirleri ve yaptıklarıyla dünyada emsali görülmemiş bir hareketin adıdır. MHP; Türkiye’nin tapusu, teminatı, geçmişi, bugünü ve geleceğidir. MHP; Dünya Türklüğünün, ezilen ve sömürülen tüm insanlığın demokrasi bayrağıdır. MHP; birliğimiz ve bütünlüğümüzdür. Çatısı altında Türk Milletine hizmet etmekten onur duyduğum MHP’nin 50 yılı bütün Türk Milletine, dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize kutlu olsun. Kuruluşundan bugünümüze verdiğimiz şehitlerimiz, gazilerimiz, emektarlarımız ve mensuplarımız emin olsun ki yolumuzdan dönmeyeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.