Dolar 32,5239
%-0.07
Euro 34,8144
%-0.15
Altın 2.423,210
%-0.28
Bist-100 9.738,00
%0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlık çalışanlarından kan ve kök hücre bağışı

Sağlık çalışanlarından kan ve kök hücre bağışı

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılayı İzmir Kan Bağışı Merkezi işbirliğinde sağlık çalışanlarına yönelik, 'Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası' düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 09.08.2018 - 15:35

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Konak Merkez Binasında kan vermenin önemini vurgulamak ve farkındalık oluşturmak için gerçekleştirilen 'Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası'nda İl Sağlık Müdürlüğü, ilçe sağlık müdürlükleri ve bağlı hastanelerin çalışanları bağışta bulundu. Organizasyona büyük ilgi gösteren sağlık çalışanları sabah erken saatlerde kan verme stantlarında yerlerini aldı. Kızılay İzmir Kan Merkezi çalışanları ve İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının ortaklaşa yürüttüğü organizasyon örnek bir uygulama oldu.

Sağlık camiası olarak bu anlamlı kampanyayla hem ihtiyaç duyanlara destek olmayı hem de kan ve kök hücre bağışı konusunda farkındalık oluşturulmasını sağlamayı amaçladıklarını ifade eden İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, "Bu kampanyayla inşallah kan ve kök hücre bağışı konusunda sağlık çalışanları olarak vatandaşlarımıza öncülük edeceğiz. Ay boyunca sürecek olan bu kampanyayla verimli olacağımıza inanıyor, bağışta bulunan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Salnur, kendisi de kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Organizasyona ev sahipliği yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur'a Türk Kızılayı İzmir Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul teşekkür belgesi takdim etti.

Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası'nın öncelikle merkez ilçe sağlık müdürlükleri ve merkez hastane çalışanlarıyla başladığı, ay boyunca çevre ilçelerdeki hastanelerde ve ilçe sağlık müdürlüklerinde devam edeceği belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.