Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlık çalışanlarına 'Konuk Evi' güvencesi

Sağlık çalışanlarına 'Konuk Evi' güvencesi

Menemen Belediyesi’nin Tepe Sosyal Tesisleri içinde bulunan Konuk Evi, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tarafından sağlık emekçilerine tahsis edildi.

  • Ege Postası
  • 30.03.2020 - 09:37

Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarına aralıksız olarak devam eden ve bugüne kadar; ilçe genelinde düzenli olarak dezenfekte çalışmaları yürüten, bilgilendirme broşürleri ile halkı bilinçlendiren, Menemen Devlet Hastanesi için maske üreten, çocukların eğitimlerinden geri kalmamaları için uzaktan eğitimleri başlatan Menemen Belediyesi, sağlık çalışanlarını da unutmadı. Menemen Belediyesi Konuk Evi sağlık emekçilerini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DA UNUTULMADI

Koronavirüs’e karşı topyekün bir mücadele verdiğimiz bu günlerde, özveriyle görevlerinin başında yer alan ve gece gündüz demeden vatandaşların sağlığı için mücadele veren sağlık emekçilerine ücretsiz olarak hizmet verecek olan Menemen Belediyesi Konuk Evi, zor çalışma şartlarının arasında evlerine gitmeye fırsatı olmayan, vardiya aralarında dinlenmek isteyen ya da evde bulunan diğer aile üyelerini riske atmak istemeyen sağlık çalışanları için hizmet verecek.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER”

Menemen Belediyesi Konuk Evi’ni sağlık emekçilerine açan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, çalışanların yoğun çalışma saatlerinden sonra bir nebze de olsa dinlenebilecekleri bir ortam sağlamayı amaçladıklarını açıkladı. Bu konuyu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Başkan Aksoy, “Konuk Evimizi, her koşulda büyük bir özveriyle çalışan, gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza tahsis ettik. Yaşadığımız bu zor süreçte bizim için fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.