Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sabri Göztepe ile anlaştı

Sabri Göztepe ile anlaştı

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu konumunda bulunan Sabri Sarıoğlu, Göztepe ile anlaşırken, transfer sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi. İşte alacağı ücret...

  • Ege Postası
  • 19.07.2017 - 11:18

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. İzmir'in köklü kulübü, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu konumunda bulunan Sabri Sarıoğlu ile el sıkıştı. İzmir ekibinin Sabri Sarıoğlu ile yıllık 900 bin euro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Ünlü futbolcunun, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 2 yıllığına Göztepe'ye bağlayan sözleşmeye imzayı atacağı belirtildi. 

Sabri'nin Göztepe transferi ise sosyal medyada da gündeme oturdu. Özelikle İzmirliler transferle ilgili birçok paylaşım yaparak görüşlerini dile getirdi.

GÖZTEPE'NİN AVUSTURYA KAMPI

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Göztepe'nin bugün İtalyan ekibi Genoa ile oynamayı planladığı karşılaşmanın iptal edildiği bildirildi.

Göztepe Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Avusturya kampında pazar günü oynanan Zürih maçında yaşanan organizasyon sıkıntısı nedeniyle futbolcuların yorucu bir yolculuk yaptığı belirtildi. Bunun üzerine Genoa Kulübü ile yapılan görüşmelerin ardından, İtalyan ekibiyle bugün oynanaması planlanan hazırlık maçının iptal edildiği, takımın hazırlıklarına bugün yapacağı çift antrenmanla devam edeceği kaydedildi.  (İHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.