Dolar 32,5946
%0.37
Euro 34,7901
%0.17
Altın 2.495,120
%0.43
Bist-100 9.444,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sabaha karşı kahreden kaza: 2 ölü

Sabaha karşı kahreden kaza: 2 ölü

Karşıyaka'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin altında kalan 2 kişi öldü. Yayaların alkollü olduğu öne sürüldü.

  • Ege Postası
  • 22.03.2020 - 09:46

Kaza, saat 02.00 sıralarında Hasan Ali Yücel Bulvarı Bostanlı Pazar Yeri yakınında meydana geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen İlhami K. ile arkadaşı Harun A., yolun karşısına geçmeye çalışırken iddiaya göre düştü. Bu sırada Bostanlı yönünden Karşıyaka Çarşı yönüne giden Levent A. yönetimindeki 35 AEH 836 plakalı otomobil, iki arkadaşın üzerinden geçti. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin müdahale ettiği yaralılardan Harun A., kaza yerinde yaşamını yitirdi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan İlhami K. da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

İlhami K. ve Harun A.'nın cansız bedenleri, incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Otomobil sürücüsü Levent A. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.



SÜRÜCÜ DURAMAMIŞ!

Alkollü oldukları ileri sürülen İlhami K. ile arkadaşı Harun A.'nın, yolun karşısına geçmek isterken düşünce üzerlerinden otomobil geçmesi sonucu yaşamını yitirdikleri kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sürücünün, fren yapmasına rağmen otomobili durduramayıp, 2 arkadaşın üzerinden geçtiği anlar yer alıyor. 2 arkadaşın hemen arkasından gelen ve yolun karşısına geçmeye çalışan 3 kişinin ise son anda kazadan kurtulduğu görüntülere yansıyor.(DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.