Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saadet Partisi’nden önemli mesajlar: Partimize yönelik iftiralar artıyor

Saadet Partisi’nden önemli mesajlar: Partimize yönelik iftiralar artıyor

Saadet Partisi (SP) İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, partisine yönelik haksız açıklama ve iftiraların olduğunu belirterek, hiçbir partiyle ittifak yapmadıklarını, tek başına Türkiye’nin bin 389 noktasında seçime girdiklerini ve herkesin oyuna talip olduklarını söyledi. Hazırbulan, İstanbul’daki kadın yürüyüşü sırasında ezan okunurken ıslık çalındığı ve partilerinin de orada olduğu şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, açıklamalara tepki gösterdi. Saadet Partisi’nden önemli mesajlar

  • Ege Postası
  • 11.03.2019 - 11:18

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Hazırbulan, ne Türkiye’de ne de İzmir’de herhangi bir partiyle seçim ittifakı kurmadıklarının altını çizerek, “İftiralar artmış durumda. 1389 noktada seçime gidiyoruz. Bu kadar noktada seçime giren tek partiyiz. İzmir’de de 30 ilçe ve büyükşehir adayımızı çıkardık. Kendi adaylarımızı destekleyeceğiz ve onların kazanması için partimizin belirlediği şiarlara uygun şekilde belediyecilik anlayışını hem İzmir’e hem Türkiye’ye yaymak için çalışacağız. Herhangi bir partiyle bir ittifak İzmir’de de yok. Ancak bazı illerde bazı partilerin mensupları bize oy verecekse de bize oy vermeyin demeyiz. Desteklerinden de memnun oluruz” dedi.

HAZIRBULAN: İŞİN ASLI ÖYLE DEĞİL

Her seçim öncesi gerilim ve kutuplaşma ortamı yaratıldığını dile getiren SP İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, İstanbul’da yaşanan kadın yürüyüşü sırasında ezan okunurken ıslık çalındığı ve partilerinin de orada olduğu şeklindeki açıklamaları da sert bir dille eleştirdi.

HAZIRBULAN: EZANA KARŞI ISLIK ÇALAN PARTİ OLARAK GÖSTERMEK AKIL TUTULMASINDAN BAŞKA ŞEY DEĞİL

Hazırbulan, “Her seçim öncesi gerilim ve kutuplaşmayla karşılaşıyoruz. İktidarın beslenebileceği, oy alacağı başka bir alan kalmadı. Birkaç gün önce İstanbul’da kadınlarla ilgili programda ıslık çalınmış, ezanla ilgili sıkıntı olmuş diye yaygara yapıyorlar. İşin aslını araştırmak lazım. 'Saadet Partisi de oradaymış' diyor yandaş medya. Bizim orada işimiz yok. İşin aslı öyle değil. Partimizi orada imiş gibi gösterip ezana karşı ıslık çalan parti olarak göstermek akıl tutulmasından başka bir şey değil. Hiçbir zaman ezana değil saygısızlık ezan ve bayrak için mücadele eden bir partidir” diye konuştu.

HAZIRBULAN: BİZ BU SEÇİMDE HİÇBİR İTTİFAKIN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ

Başka bir partiye ittifak yapmadıklarının altını çizen SP İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, “Diğer bir iftira da dörtlü Zillet İttifakı diye sayın Cumhurbaşkanının söylediği bir durum var. Biz bu seçimde hiçbir ittifakın içinde olmayacağız. Biz toplumun her kesimiyle ittifak halindeyiz. Herkesin oyuna talip bir partiyiz. Çünkü toplumun her kesimine hitap edecek bir partiyiz. Bazı partiler doğuda aday gösteremezken biz çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.

HAZIRBULAN: TÜRKİYE EKONOMİSİ CİDDİ BİR DEPRESYONA GİRMİŞTİR

Türkiye ekonomisinin depresyona girdiğini vurgulayan Zekeriya Hazırbulan, “Ekonomiyle ilgili açıklama yapıldı. 2018 ekonomisi yüzde 2.6 büyüdü deniyor. Bu büyüme zorlama bir büyümedir. Eğer biz 2.6 büyümüşsek 2019’da ülkeyi ciddi bir sıkıntı beklemekte. Resesyona girildiği söyleniyor. Bu bir resesyon değil depresyondur. Ülke ekonomisi ciddi bir depresyona girmiştir. Resesyon kısa sürelidir. Bundan sonra mevcut iktidar üretime yönelik faaliyetleri arttırmazsa, toplumu kutuplaştırmaktan vazgeçer ve herkesin Cumhurbaşkanı gibi hareket edilirse düzelmeyecek bir durum yoktur” değerlendirmesini yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.