Dolar 32,4387
%-0.03
Euro 34,7936
%0.21
Altın 2.474,860
%0.51
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rusya’dan İngiltere’yi kızdıracak açıklama!

Rusya’dan İngiltere’yi kızdıracak açıklama!

Rusya Savunma Bakanı Igor Konaşenkov, İngiltere’nin Rusya’nın Suriye’de kimyasal silah kullandığını söyleyerek kara propaganda yaptığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 14.04.2018 - 00:27

Rusya Savunma Bakanı Igor Konaşenkov, yaptığı açıklamada, İngiltere'nin Rusya'nın Suriye'deki siviller üzerinde kimyasal silah kullandığı iddiaları ile dünya kamuoyunu yanılttığını söyledi. İngiltere'nin açıklamalarını kara propaganda olarak değerlendiren Konaşenkov, ellerinde İngiltere'nin bu yöndeki çalışmalarını gösteren belgeler olduğunu belirtti.

Konaşenkov, bakanlık tarafından sorgulanan ve tıbbi eğitime sahip olan Suriyelilerin sözde kimyasal olarak bilinen saldırıda yaralananların hiçbirinde kimyasal zehirlenme olduğuna dair bulgu olmadığını onayladıklarını ifade etti.

Bakan Konaşenkov, “İngiltere'nin Doğu Guta'da yaşananlar ile alakalı Rusya'ya yönelik propaganda yürüttüğüne dair kanıtlarımız var. Nisan'ın 3'ü ile 6'sı arasında ‘Beyaz Baretliler' teşkilatına Londra tarafından ciddi baskılar yapıldı. Onlara 'Ceyş-ul İslam' örgütü üyelerinin Şam'a ağır silahlarla ateş edeceği ve daha sonra da hükümet kuvvetlerinin buna karşılık vereceği söylenmiş. O gün Beyaz Baretliler teşkilatına da bu saldırıyı kimyasal ile gerçekleştirilmiş gibi gösterme görevi verilmiş” şeklinde konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.