Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9865
%0.45
Altın 2.425,080
%0.08
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Retro Modasının Vazgeçilmez Markası: Puma

Retro Modasının Vazgeçilmez Markası: Puma

1920'li yıllarda Almanya'da ilk temelleri atılan Puma, Rudolph ve Adolf Dassler kardeşlerin arasının bozulmasıyla temellerini atmıştır.

  • Ege Postası
  • 22.08.2019 - 10:00

 

Kurucusu olan RudolphDassler, Adidas markasının kurucusuyla kardeştir. Özellikle sporculara özel olacak şekilde ayakkabı üreten Puma, kardeşlerden Adolf Dassler'in Adidas markasını kurarak yolunu ayırmasıyla adını duyurmuştur. Bu ayrılık sonrasında Puma, gerek spor alanında gerekse günlük kullanım için ürettiği tasarımlarıyla geniş bir kullanıcı kitlesi oluşturmayı başarmıştır. Sadece ayakkabı kategorisinde değil; çanta, eşofman takımı, şapka, tişört gibi pek çok ürünü de kullanıcıların beğenisine sunmuştur. Kalitesiyle herkesin gözdesi olmayı başaran Puma markasının pek çok ürününe Barçın güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Klasik Stil Sahiplerinin Eşsiz Tutkusu: Puma Ayakkabı

Spor ürünleriyle bilinen ve dünyaca en ünlü markalar arasında yer alan Puma; erkek, kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden her yaş grubuna hitap eden tasarım seçenekleriyle yıllardır tercih edilmektedir. Sadece spor alanında değil, günlük kullanımda da tercih edilen ürünler tasarlayan marka; çanta, eşofman takımı, şapka, tişört, çorap gibi pek çok giyim ürünü ve aksesuar da üretmektedir. Kullanıcılara oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunmakla beraber çeşitli model ve renk alternatiflerini de beğenilerine sunmaktadır. Her tarza uyum sağlayabilenenvai çeşit modeller, sade, şatafatlı, klasik, renkli olmak üzere farklı giyim tarzlarıyla kombin yapılabilecek estetiğe sahiptir.

Her mevsime uygun tasarımları bulunan ayakkabı seçenekleriyle şıklığına ve duruşuna önem verenlerin tercihi olan Puma; ayakkabı, bot, terlik gibi pek çok ürünü sevenleriyle buluşturuyor. Markanın tasarladığı günlük kullanıma uygun ayakkabılar daha çok sade tasarımlardan oluşuyorken spor alanında tasarladığı ayakkabı modellerinde farklı renk kombinleri göze çarpmaktadır. Spora uygun olarak üretilen ayakkabılarda çift katmanlı tabanlar kullanılmaktadır. Futbol için üretilen kramponlarda fosforlu renkler ve çivili taban dikkat çekmektedir. Günlük kullanım için tercih edeceğiniz Puma ayakkabılarda siyahtan beyaza, turuncudan pembeye pek çok renk alternatifi mevcuttur. İstediğiniz renk ve modeldeki ayakkabı seçeneklerine Barcin.com kalitesiyle tek tıkla sahip olabilirsiniz. BarcinOutlet üzerinden en beğendiğiniz spor ayakkabıları %70'e varan indirim fırsatlarıyla satın alabilir, beğenmediğiniz takdirde sebep belirtmeksizin iade edebilirsiniz.

Çok cafcaflı spor ayakkabılar ilginizi çekmiyor, tercihinizi sade şıklıktan yana kullanıyorsanız Puma zarafeti tam size hitap ediyor. Klasik kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz gibi abiye kıyafetlerinizin altında bile oldukça şık duracak ayakkabı modelleriyle dikkat çeken Puma, rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi oluyor. Kibarlığını sadece ayakkabı modellerinde değil; çanta, saat, tişört gibi diğer spor ürünleri ve aksesuarlarında da gözler önüne sermektedir.

Günümüzde pek çok futbol takımının forma üreticisi olan Puma, üst giyimde mont, tişört, hırka gibi seçenekler de sunmaktadır. Günlük kullanıma uygun tasarımların yanında özellikle futbol, fitness, koşu, golf sporlarına özel üretilen ayakkabı ve kıyafet seçenekleriyle de farkını ortaya koymaktadır. Tarzınıza en uygun Puma ürünlerine sahip olmak için Barcin.com'u ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.