Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rektörlerin dönem başkanı Prof. Dr. Yılmaz

Rektörlerin dönem başkanı Prof. Dr. Yılmaz

İzmir Üniversiteleri Platformu 9.Çalışma Dönemi Planlama Toplantısı'nda Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, platformun dönem başkanlığını İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş'den devraldı.

  • Ege Postası
  • 30.05.2016 - 12:47

İzmir Üniversiteleri Platformu yürütme kurulu üyelerinin katıldığı 9.Çalışma Dönemi Planlama Toplantısı Yaşar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Çeşme Altın Yunus Resort Thermal Hotel'de gerçekleşti. Dönem başkanlığını Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz'a devreden İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erciyeş, toplantının birinci oturumunda başkanlık yaptığı dönemi değerlendirerek mutlu olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Erciyeş, kendi döneminin iş yapılan bir dönem olduğunu ifade ederek gelecek döneme dair, “yeni dönemde daha yapılabilir bir tema" seçilmesi gerektiğini belirtti. Platformun kuruluşunun sekizinci yılını yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Yılmaz, “Platform adına söylenecek çok şey olduğunu düşünüyorum. Bir defa Türkiye'deki en büyük problem sürekliliktir. Platform Türkiye'ye rağmen akışa karşı yüzdü. Platform hiçbir zaman göstermelik olmadı. Daima ayağı yere bastı. Bu dönem Ege Üniversitesi olarak dönem başkanlığını tekrar alırken başka sorumluluklarımız da olduğunu düşünüyorum" dedi.

Platformun geçmiş dönemlerini değerlendirdiklerini belirten Prof. Dr. Yılmaz, “Ben bu dokuzuncu dönemi ustalık dönemi olarak, birlikte çalışma enerjisi ve de buna ait Türkiye'ye adını duyuracak sonuçlar söylemek olarak kabul ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.