Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rektör Hotar’a CHP’li Sertel’den tepki dinmiyor!

Rektör Hotar’a CHP’li Sertel’den tepki dinmiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel işten çıkarmanın yasak olduğunu hatırlatarak, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde (DEÜ) işten çıkarılan iki çalışan üzerinden DEÜ Rektörü Nükhet Hotar’ı eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 29.04.2020 - 14:47

EGEPOSTASI – Geçen günlerde sosyal medya hesabından DEÜ hastane çalışanlarının maaş bordrolarını yayınlayarak DEÜ yönetiminin fazla mesai ücretlerini ödemediğini açıklayan ve Rektör Nükhet Hotar’la karşı karşıya gelen CHP’li Atila Sertel bu defa da işten çıkarılan iki DEÜ personeli üzerinden Rektör Hotar’a yüklendi.

‘DEÜ’DE HAKSIZ VE HUKUKSUZ KIYIM SÜRÜYOR’

CHP’li Sertel sosyal medya hesabından yayınladığı ekran görüntülerinde DEÜ yönetiminin 22.04.2020 tarihinde iki personeli işten atıldığını açıkladı. Yaşadığımız salgın günlerinde işten çıkarmanın yasak olduğunu vurgulayan CHP vekil: “DEÜ’de haksız ve hukuksuz kıyım sürüyor. İki sağlık çalışanı, işten çıkarmanın yasak olduğu dönemde hukuksuz şekilde kovuldu. İşten çıkarıldıklarını da SGK’dan gelen SMS ile öğrendi. AKP eski milletvekili Rektör, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne ne yazık ki büyük kötülük yapıyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.