Dolar 32,5464
%0
Euro 34,8346
%-0.09
Altın 2.430,800
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Reklam filmi çalışmaları firmalar için büyük fırsat

Reklam filmi çalışmaları firmalar için büyük fırsat

Bir ürün veya markanın görsel platformlarda tanıtılması adına yayınlanacak reklam filmi genellikle televizyon gibi ortamlarda kullanılır. Fakat günümüz şartlarını düşündüğünüzde, televizyon izlenme oranı çok düşük seviyelere ulaşmıştır. İnsanlar artık sosyal medya platformları veya internet üzerinde televizyona göre çok daha fazla vakit geçirmektedir. Bu durumda televizyon için hazırlanmış bir reklam çalışması eskisi kadar etkili ve güçlü bir oluşturmayabilir.

  • Ege Postası
  • 24.07.2019 - 14:46

Her ne kadar internet ve sosyal medya televizyonun yerini almaya başlamış olsa da halen televizyon etkili bir tanıtım aracıdır. Bu nedenle neredeyse tüm markalar ve firmalar tanıtım amacıyla mutlaka reklam filmi çalışmalarını tercih etmektedir. Çünkü televizyon her ne kadar daha az kullanılsa da yine de her evde ve işletmede mutlak bir şekilde yer almaktadır. 

Sosyal medya ve internet üzerinde görülen reklamlar genellikle hızlı bir şekilde geçilen ve ilgilenilmeyen reklamlar olsa da televizyon reklamları daha ilgi çekicidir. TV dizileri, sinema filmleri veya ilgi çeken programlar arasında yayınlanan reklamlar, daha geçerli bir sonuç oluşturmaktadır. Bu nedenle ajanslar tarafından reklam filmi çekimi gerçekleştirilirken, TV izleyicisi göz önünde bulundurur. 

Hangi Reklam Filmi Doğru Noktaya Ulaştırabilir'

Geçerlilik ve hedeflere ulaşma konusunda reklam filmi halen televizyonlarda yayınlandığında etkili bir sonuç oluşursa da doğru proje seçimi de önemli bir noktadır. Yani reklam filmi nedir denildiğinde ürün için veya firma için sağlayacağı katkılar göz önünde bulundurulmalı ve bu şekilde tanın yapılabilmelidir. 

Örneğin, Türkiye'de birçok farklı firma için çalışmalar gerçekleştiren Mor Yapım, 'reklam filmi çalışmaları konusunda da net bir tanım ile sonuçlar sunmaktadır. Bu sonuç kapsamında ürünü pozitif şekilde tanıtan, doğru sonuçlar sağlayan ve satış rakamlarında ciddi bir artış sağlayan çalışma gibi bir tanım sağlanabilir. 

Mor Yapım firması,' reklam filmi nasıl çekilir sorusunun cevabını oluşturabilecek kalitede Türkiye'nin önde gelen markaları için uzun yıllardır projeler hazırlamaktadır. Bu projeler televizyonlarda olduğu kadar internet üzerinde de sürekli bir şekilde görebileceğiniz ve her zaman ilgi çekecek projelerdir. Kim zaman Türkiye'nin en ünlü oyuncuların yer aldığı bu projelerde reklam filmi ücretleri her zaman bütçenize uygun şekilde hazırlanarak sizi sonuca ulaştırmaktadır. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.