Dolar 32,4909
%-0.15
Euro 34,9626
%0.38
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan öncesi temizlik

Ramazan öncesi temizlik

Konak Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ilçe sınırları içinde yer alan camilerde temizlik yapmaya başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri camileri köşe bucak temizliyor. Tarihi Hisar Camii’den temizliğe başlayan ekipler, camları siliyor, toz alıyor, halıları süpürüyor. Avlu da yol süpürme araçlarıyla temizlenirken, elektrikli vakumlu süpürgelerle pırıl pırıl hale getiriliyor.

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 09:40
İZMİR- Bölgenin en çok ziyaret edilen camilerinden biri olan Hisar Camii turistleri de ağırlıyor. Günde 5-6 bin kişinin camiye geldiğini belirten camii sorumlusu İbrahim Yavuz, “Konak Belediye Başkanımıza hizmetinden ötürü teşekkür ederiz. Merkezi bir camii olmamız nedeniyle günde 5-6 bin kişi camiye geliyor. Çok mutlu olduk, her yer sayenizde pırıl pırıl oldu” dedi.
Temiz bir çevrenin, sağlıklı bir toplum oluşumunda önemli olduğunu dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Her gün İzmirlilerin birarada ibadetini gerçekleştirdiği camilerin temiz olması ve ibadet için sağlıklı bir ortam sunulması gerekiyor. Ramazan ayı öncesinde her yıl olduğu gibi bu yılda temizlik yapmaya başladık. İzmirli temiz bir ortamda ibadetini yapacak” diye konuştu.
Sırada Murat Reis ve Alsancak Hocazade Camii var.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.