Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,8204
%0.25
Altın 2.496,080
%0.47
Bist-100 9.466,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Psiphon 3 VPN ile engellenen sitelere girme

Psiphon 3 VPN ile engellenen sitelere girme

Birçok kişi internet üzerinde herhangi bir şey izlerken veya araştırırken bunun gizli kalmasını tercih etmektedir. Günümüzde sıklıkla tercih edilen bu yöntem kişinin özel hayatının korunması acısından önem arz eder. Sansürlenmiş sitelere girişin sağlanamaması veya siteler de engel bulunması erişimi etkilemektedir. Bu yasakların ortadan kalkması için belirli uygulamalar mevcuttur. Meb ağı veya diğer kurumsal firmalardaki güvenlik duvarı engellemelerini kaldırabilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 20.03.2020 - 14:56

Psiphon 3 VPN android ve Windows için uygun olan en iyi uygulamalardan biridir. Yasaklı sitelere kolayca giriş yapılmasına olanak sağlayan bu uygulama erişim yöntemini otomatik olarak belirlemektedir. İstenilen siteye kolayca giriş yapabilmek için öncelikle uygulamanın indirilerek kurulması gereklidir. Hem indirme, hemde kurulum oldukça kısa süre içerisinde gerçekleşmektedir.

Psiphon 3 VPN Nedir'

İstenilen her yerde, istenilen sitelere kolayca girişin sağlanabilmesi için idealdir. Uygulamanın anlaşılır olması tercih edilmesin de önemli bir rol oynamaktadır. Ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunmasının yanı sıra güvenlik duvarının aşılmasına da olanak sağlamaktadır. Bulunulan yerde herhangi bir sebepten dolayı yasaklanan veya erişimine izin verilmeyen sitelere giriş sağlayabilmektedir.

Uygulamayı indirdikten  sonra uzun uzun ayarlar ile uğraşılmak zorunda değildir. Kurulum sırasında her işlem kolayca gerçekleştirilir. İnternet trafiğinin şifrelenmesi ve güvenli internette dolaşmak isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Windows işletim sistemine sahip tüm cihazlar için uyumludur. Bunun yanı sıra android cihazlar ile de tam uyum göstermektedir. Uygulamayı indirerek internette keyifli vakit geçirebilir anın tadını çıkarabilirsiniz.

Psiphon indir - https://indirgeek.com/psiphon/

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.