Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Prese sıkışan işçi kurtarılamadı

Prese sıkışan işçi kurtarılamadı

İzmir’in Kiraz ilçesinde çöp kamyonunu temizlerken yanlışlıkla presleme düğmesine basan işçi sıkışarak ağır yaralandı. Ali Akalın, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara karşın kurtarılamadı

  • Ege Postası
  • 25.05.2017 - 13:48

Edinilen bilgilere göre, belediyenin taşeron kadrosunda 3 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Ali Akalın, geçen hafta, çöp aracını temizlemek isterken pres bölümünde sıkıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, çöp toplama aracını kullanmasını bilmeyen 55 yaşındaki Ali Akalın, temizlik esnasında yanlışlıkla presleme düğmesine bastı. Bir anda neye uğradığına şaşıran Akalın, presleme bölümünde sıkıştı. Etraftaki vatandaşların çabaları ve olay yerine çağrılan 110 AKS aracının yardımı ile araçtan kurtarılan Akalın, önce Kiraz ve Ödemiş Devlet Hastanelerine ardından ambulans helikopterle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen talihsiz işçi, bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti. 

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Akalın'ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade ederek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Evli olan Akalın'ın bugün Kiraz ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.