Dolar 32,5542
%0.13
Euro 34,8938
%0.66
Altın 2.436,280
%0.14
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polisten kaçıp parka saklanan çocuklar gülümsetti!

Polisten kaçıp parka saklanan çocuklar gülümsetti!

Çeşme'de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde parkta oynarken kendisini görüp saklanan ve ağlayan 2 çocuğu yanına çağıran trafik polisi, çocukları sakinleştirdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Ege Postası
  • 28.05.2020 - 15:20

İzmir'in Çeşme ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması olan iki çocuk, parkta oynarken polisin gelmesi üzerine önce saklandı ardından da ağlamaya başladı. Çocukları sakinleştiren trafik polisi Burak Binicier, bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çeşme ilçesinde 14 yaş ve altı çocukların sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde kentte devriye görevi yapan trafik polisi Burak Binicier, bir parkın yanından geçerken 2 çocuğun hızla kaçıp parkta saklandığını gördü.

Motorunu durdurup çocukları yanına çağıran Binicier, korkan ve ceza kesilecek diye ağlayan çocukları sakinleştirdi. İsimleri Akın ve Yiğit olduğu öğrenilen çocuklara evlerine dönmeleri uyarısında bulunan Binicier, çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocuklardan bir daha polisi görünce kaçmamaları için söz alan Binicier, sadece izin verilen saatlerde parkta oynamalarını söyledikten sonra çocukları evlerine gönderip parktan ayrıldı.

Cep telefonuyla çektiği anları sosyal medyadan paylaşan Binicier'in görüntüleri ilgi gördü. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.