Dolar 32,5487
%0.03
Euro 35,0081
%0.52
Altın 2.426,200
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis Teşkilatının 174. yıldönümü İzmir'de konserlerle kutlandı

Polis Teşkilatının 174. yıldönümü İzmir'de konserlerle kutlandı

Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü İzmir'de konserlerle kutlandı.

  • Ege Postası
  • 13.04.2019 - 10:47

İzmir Emniyet Müdürlüğü çalışanları ve yakınları, TRT Müzik ve TRT Türkü'den canlı yayınlanan "Gönül Bağı" programına konuk olarak katıldı. 

TRT İzmir Radyosu sanatçılarının verdiği konserde emniyet çalışanları Türk Halk Müziği türküleriyle keyifli bir akşam geçirdi.

Gecede TRT İzmir Radyosu tarafından Emniyet Teşkilatının kuruluş yıldönümü için özel bestelenen "Askerlerimiz, Polisimiz Millet için Var" türküsü seslendirildi, Türk Polis Teşkilatı için özel hazırlanan klip gösterildi. 

Klibin ardından Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'nın teşkilata ve Türk halkına mesajı yayınlandı.

Uzunkaya mesajında, "Türk Polis Teşkilatı mensuplarımızın vatandaşlarımızın her zaman yanında ve kendinden biri olduğunu hissettiren anlayışı hiçbir zaman kaybetmemelerini istiyorum. Teşkilatımın görünmez kahramanları olan mensuplarımın her zaman arkasında olan, kendi sorunlarını vatandaşlarımın sorundan daha geri planda bırakarak, eşlerine dertlerini taleplerini anlatmakta fırsat bulamayan ailelerine teşekkür ediyorum. Aynı anlayışı 41 yıldan beri devam ettiren kendi eşim olmak üzere tüm emniyet mensuplarımın eşlerine çocuklarına göstermiş oldukları bu fedakârlık nedeniyle içtenlikle şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı. 

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da TRT'ye çok teşekkür ederek, "Bizi unutmadılar. Teşkilatımız çok keyifle katıldı, dinledi. Ben de çok mutlu oldum. TRT her yıl olduğu gibi bu yıl da duyarlılığını gösterdi ve katkı sağladı." dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.