Dolar 32,6004
%0.39
Euro 34,7967
%0.19
Altın 2.496,940
%0.5
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis öğrencileri bilgilendirdi

Polis öğrencileri bilgilendirdi

İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üniversitelere kayıt yaptırmak için çeşitli illerinden kente gelen öğrenciler ile velilerini suç örgütleri, bunların eleman temin etme ve propaganda yöntemleri konusunda bilgilendirip, uyarılarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 26.08.2016 - 12:49

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, terör örgütlerinin hedef kitle olarak gördükleri gençlerin ve ailelerinin bilgilendirilmesi amacı ile "Elele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında Ege, Dokuz Eylül ve İzmir Katip Çelebi üniversitelerinde etkinlikler düzenlendi. İzmir'deki üniversitelere kayıt yaptırmak için çeşitli İllerinden gelen öğrenci ve velilerini; suç odaklarının eleman temin etme ve propaganda çalışmalarından korumak, sıklıkla istismar ettikleri kayıt ve burs sistemi, konaklama, barınma, yurt ihtiyaçlarının karşılanması hakkında doğru ve etkin bir şekilde bilgilendirme yaparak, örgüt propagandalarını etkisiz hale getirmek, öğrenci ve aileler ile kurulacak samimi diyalog sayesinde sürekli iletişim kanalları oluşturmak amacıyla stantlar kuruldu.

15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında Ege Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversite' sinde, 17-18 Ağustos'ta Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi, İktisat Fakültesi ve Tınaztepe Yerleşkesinde olmak üzere toplam 5 ayrı noktada 33 personel ile öğrenci irtibat masaları açıldı, uygun görüşme ortamları sağlanıp, ikramlarda bulunuldu. Çalışmalar kapsamında bilgilendirmede bulunulup, broşürler de verilen toplam 28 bin 110 kişiye ulaşıldı. Şehir ve üniversiteler hakkında da bilgilendirilen öğrenciler, uygulamanın kendilerini memnun ettiğini, terör örgütlerine karşı daha dikkatli ve duyarlı olacaklarını belirtti.

Veliler de kendilerini karşılayan, ikramlarda bulunan ve çocuklarının daha güvenli bir ortamda eğitim görmesi için çalışmalar yapan İzmir Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.