Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8352
%0.3
Altın 2.507,260
%0.92
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
plusFLY ile EN Uygun İzmir uçak bileti

plusFLY ile EN Uygun İzmir uçak bileti

İzmir'i diğer şehirlerden ayıran pek çok özellik bulunur. Yerleşim yeri olarak öteden gelen tarihinden günümüzdeki yapısına kadar birçok alanda farklı ve gelişmiş bir şehrimizdir. M.Ö. 3000 ve daha gerisine dayanan uygarlık beşiği bir tarihi bulunmaktadır.

  • Ege Postası
  • 19.07.2017 - 13:21

Böylece tarihi eser konusunda da oldukça zengin olmayı başarmıştır. İzmir'e yılda binlerce turist gelmektedir. Turizm sektörü ise İzmir uçak bileti satışlarıyla dünyaya açılmıştır. Doğa ve kültürel turizm ili olan şehir ile dünyanın pek çok yeri ile karşılıklı ve direkt uçuşlar bulunmaktadır. Özellikle yaz döneminde uçuş sefer sayıları ve gidilen destinasyonlar artarak turizmde önemli çıkışlar yaşanmaktadır. 

İzmir uçuşları tek başına turizm üzerine tabi ki kurulu değildir. Şehir iş, ticaret, eğitim ve yerel olarak da birçok yolcuya misafirperverlik yapmaktadır. 

İş dalları sanayi, tarım ve deniz ürünleri olarak başlıklarda ayırabiliriz. İklim şartlarına bakınca İzmir'de birçok ürün oldukça lezzetli bir şekilde yetişmektedir. Bir çok yere ihraç edilen ürünler yoğun bir iş gücü gerektirmektedir. Sanayi ve diğer iş kollarını toplayınca, iş adamları, işçiler, ara sektörlerde çalışan diğer kişiler  kullanmaktadır. Günü birlik uçuşlar bulunmaktadır. Her gün İstanbul, Ankara, Antalya, Adana gibi şehirlere günü birlik olarak gidiş dönüş sağlayabiliyorsunuz. 

Eğitim ise İzmir'in diğer yolculuk arttırıcı detay parametresidir. Ege üniversitesi ve Dokuz eylül üniversitesi İzmir'in en büyük 2 üniversitesidir. Bunun dışında 6 üniversite daha bulunmaktadır. Türkiye'nin dört bir yanından öğrenciler eğitim almak için İzmir uçuşlarını kullanarak İzmir'e gelmektedir. 

Türk hava yolları, Pegasus, Onur Air, Atlas Global, Anadolu Jet ve Sun Express gibi köklü firmalar ile İzmir uçak bileti alabilirsiniz. Uçak bileti almak için en kolay yol Plusfly.com'a girip tüm firmaları aynı anda görüntülemek olacaktır. Böylelikle kıyaslama yaparak en uygun saati ve fiyatı bulup 2 adımda biletinizi alabilirsiniz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.