Dolar 32,3383
%0.18
Euro 35,1897
%0.02
Altın 2.248,430
%0.22
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pırlantada sertifika

Pırlantada sertifika

Pırlanta, madenlerden çıkartılan ve işlenerek şekil verilen değerli bir taştır. Kadın takılarında sıklıkla kullanılan pırlantalar kaliteli ve ürün garantisi olan sitelerden satın alınmalıdır

  • Ege Postası
  • 12.12.2019 - 15:37

Lizay Pırlanta internet sitesinden ve dükkanlarından yaptıkları pırlanta satışlarında müşterilerine pırlanta hakkında bilgiler içeren sertifikalar sağlayarak, akıllarında hiçbir soru işareti kalmadan ürünleri takmalarını sağlıyor. Kaliteli ve garantili şekilde ürünleri müşterilerine ulaştırmak için de sigortalı kargo şirketleriyle anlaşmalar yapmış ve ücretsiz şekilde sipariş edilen tüm ürünlerin gönderimini sağlamaktadır.

Bakımlar

Pırlanta yüzükler, kullanım sıklığına ve şekline bağlı olarak düzenli aralıklarla bakıma ihtiyaç duyarlar. Bu bakımları da sağlayan lizaypirlanta.com sitesi sayesinde aldığınız ürünler hem uzun yıllar boyunca parlayacak hem de yaşadığınız herhangi bir sorunda, müşteri dostu ilgiyle karşılaşacaksınız. Sitede yaşadığınız herhangi bir sorun için destek ekibinden yardım alabilir, onlarla iletişim kurabilirsiniz. Farklı pırlanta ürünler arasında, kolyeler, yüzükler, setler ve küpeler bulunmaktadır.

Çeşitler

Evlilik tekliflerinde kullanılan tektaş yüzüklerden beştaşlara, tam tur pırlantalı yüzüklerden alyanslara kadar genişleyen ve her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğu sitede erkekler için de yüzük imkanı vardır. Ürünlerini özel kutularda gönderdiği için herhangi bir darbe ve çizilme önlenmektedir. Gerdanlıklar farklı ve parlak taşlardan oluşturulmuş kolyeler ve baget pırlantalı kolyeler arasından beğendiğinizi sepetinize ekleyerek sipariş verebilirsiniz. Aynı zamanda özel günlerde kullanmak için üretilmiş olan pırlantalı ya da altın malzemelerden yapılmış setler de sitede mevcuttur.

Bileklik ve Destek Hizmeti

Bileklik konusunda kararsızsanız incelemeniz gereken sitede, farklı ve değişik modellerde, gösterişli ve mütevazi birçok ürün bulunmaktadır. Müşterilerinin beğeni alanına göre ürün imalatı ve sunumu yaptıkları internet sitesinden sipariş vermek hem kolay hem de çok uygundur. Diğer firmalara oranla çok daha güzel ürünlere daha uygun fiyatlarda sahip olmak isteyenlerin adresi olan Lizay Pırlanta, müşterilerinin memnuniyetini artırmak ve gerekli anda yardım edebilmek için canlı destek ekibiyle birlikte hizmet vermektedir. Böylelikle müşterilerinin akıllarındaki soru işaretlerini giderir, yanlış siparişlerin iptali rahatlıkla sağlanabilir. Özellikle alyansların içine ve kolyelerin üzerine isim yazma hizmeti de sağlayan siteden satın alınan ürünler sigortalı şekilde taraflara ulaştırılır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.