Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Protein Cup başlıyor

Pınar Protein Cup başlıyor

Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka'nın her sezon öncesi geleneksel olarak ev sahipliği yaptığı hazırlık turnuvası Pınar Protein Cup, yarın başlayacak.

  • Ege Postası
  • 18.09.2019 - 11:26

Yeşil-kırmızılı taraftarlar, 3 yıl sonra yuvaya dönen Antrenör Ufuk Sarıca önderliğindeki takımlarını sezon öncesi yeni transferleriyle ilk kez Pınar Cup'ta izleme imkanı bulacak. Yaz döneminde parkeleri yenilenip boyanarak elden geçirilen Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvaya Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra Süper Lig'deki rakiplerden Arel Üniversitesi Büyükçekmece ve ABA Ligi ekiplerinden BC Igokea katılacak. Turnuvada ilk maçta yarın saat 19.00'da Büyükçekmece ile Igokea karşılaşacak. Karşıyaka, 20 Eylül Cuma günü aynı saatte Igokea'yla, cumartesi günü saat 16.00'da ise Büyükçekmece'yle oynayacak.

İzmir'in bir basketbol şehri olması, İzmir halkının, gençlerin ve çocukların sporla bütünleşmesi için 21 yıldır Pınar Karşıyaka'ya destek verdiklerini belirten Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, "Pınar Karşıyaka'ya olan desteğimiz her yıl artarak devam ediyor. Pınar Protein Cup ile başlayacak 2019-2020 sezonunda Pınar Karşıyaka hem yurt içinde hem de yurt dışında mücadele edecek. Pınar Protein Cup’a katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum" dedi. Kupa öncesinde Pınar Karşıyaka sosyal medya sayfalarında gerçekleştirilecek yarışma ile 10 taraftara çift kişilik bilet hediye edilecek. Turnuva boyunca aktiviteler gerçekleştirilecek ve müsabakalar esnasında yapılacak basket atma yarışmalarında sürpriz ödüller taraftarlarla buluşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.