Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka'nın rakipleri netleşti

Pınar Karşıyaka'nın rakipleri netleşti

Basketbolda Avrupa kupalarında yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Pınar Karşıyaka'nın rakipleri belli oldu. Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, FIBA Şampiyonlar Ligi kurasını değerlendirdi, "Pınar Karşıyaka olarak geçtiğimiz sezon FIBA Europe Cup’ta gerçekleştirdiğimiz başarıyı bu yıl FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de tekrarlamak istiyoruz ve kimseden de çekinmiyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 15.07.2020 - 14:10

İsviçre'de bugün yapılan kura çekimi sonucunda D Grubu'nda yer alan yeşil-kırmızılı takımın rakipleri AEK (Yunanistan), Brose Bamberg (Almanya), Hapoel Holon (İsrail), Retabet Bilbao (İspanya), Cholet Basket (Fransa), Fortitudo Bologna (İtalya) oldu.

Grupta yer alacak son takım Balkan BC-Tsmoki Minsk ve London Lions-Neptuna Klaipeda arasında oynanacak eleme maçlarının ardından netlik kazanacak.

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde normal sezon, 13 Ekim'de oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

'AVRUPA'DA EKOL OLMUŞ KULÜPLER'

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, geçen sene FIBA Avrupa Kupası'nda gerçekleştirdikleri başarıyı Şampiyonlar Ligi'nde de tekrarlamak istediklerini belirtti. 

sarıca, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 2020-2021 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

İki yıl aranın ardından yeniden FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini bildiren Sarıca, şunları kaydetti:

"AEK, Brose Bamberg, Fortitudo Bologna, Bilbao Basket olsun aynı zamanda Cholet ile ülkeler bazında Avrupa'da ekol olmuş, kulüpler bazında gelenekleri olan takımlardan oluşan bir grupta yer alıyoruz. Kağıt üzerinde baktığınız zaman şu aşamada sezon öncesinde bir değerlendirme yapmak yersiz olur. Pınar Karşıyaka olarak biz geçtiğimiz sezon FIBA Europe Cup'ta gerçekleştirdiğimiz başarıyı bu yıl FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de tekrarlamak istiyoruz ve kimseden de çekinmiyoruz. Oluşturacağımız kadro ile de sonuna kadar mücadele eden bir takım olacağız." (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.