Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka'nın ilk rakibi TOFAŞ

Pınar Karşıyaka'nın ilk rakibi TOFAŞ

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezonun fikstürü çekildi. Ligdeki tek Ege temsilcisi konumunda kalan Pınar Karşıyaka, 6 Ekim'de başlayacak sezonda ilk hafta TOFAŞ'ı ağırlayacak. 

  • Ege Postası
  • 10.08.2018 - 14:11

İzmir ekibi, sezonun ikinci haftasında ise Beşiktaş deplasmanına konuk olacak. Yeşil-kırmızılılar, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk yarısını Trabzonspor maçıyla tamamlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarına 13 Ağustos Pazartesi günü başlayacak Karşıyaka'da Berk Uğurlu, Egemen Güven, İlkan Karaman ve Tayfun Erülkü, sağlık kontrolünden geçti.

FİLEDE İÇ TRANSFER HAREKATI

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda yer alan Karşıyaka, yeni sezon öncesi Melis Alpacar, Begüm Hepkaptan, Ece Kozdere, Elif Öner, Ezgi Böke ve Simay Akdağ ile sözleşme yeniledi. 

Yeşil-kırmızılılar, altyapıdan Melissa Ilona Biber ve Yaren Işık'ı da A takıma yükseltti. Sezon öncesi Yasemin Özel'in alacağı ödenmesine rağmen Voleybol Federasyonu'nun verdiği onayla ayrılıp Karayollarına transfer olduğu Karşıyaka'da 5 yıldır A takımda yer alan altyapı patentli Ayşegül Girgin de Sultanlar Ligi ekiplerinden Beylikdüzü Voleybol İhtisas'a kiralık verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.