Dolar 32,5611
%0.04
Euro 34,8933
%0.08
Altın 2.431,340
%0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka'da korkutan sessizlik

Pınar Karşıyaka'da korkutan sessizlik

Basketbolda 2 yıl önce şampiyon olarak tarih yazan Pınar Karşıyaka'da yeni sezon öncesi korkutan bir sessizlik hakim. Yeni sezon öncesi

  • Ege Postası
  • 16.07.2017 - 16:41

Kadrosundaki tüm tecrübeli oyuncularla vedalaşan Pınar Karşıyaka'da 25 bin dolara serbest kalma hakkı bulunan Ponitka da ayrılmak üzere bulunuyor. Elinde yalnızca altyapı patentli gençler Egemen, Görkem, Alp, Mert, Arca ve Bertan kalan yeşil kırmızılılar, transferde şu ana dek Fenerbahçe'den 21 yaşındaki guard Berk Uğurlu ve Yeşilgiresun Belediyespor'dan 23 yaşındaki uzun forvet Metin Türen'i alabildi. Basketbol takımının sponsoru Yaşar Holding'ten 6 milyon TL olarak belirlenen yıllık bütçenin artmasını talep eden yönetim, rakipler kadrolarını büyük oranda belirlerken yabancı transferinde adım atamıyor.

Transfer yasağını kaldırabilmek için eski oyuncuları Justin Carter, Josh Carter ve Juan Palacios'un 2.5 milyon TL alacağını ödemek zorunda olan Pınar Karşıyaka'da FIBA'da bekleyen dosyaların kesinleşmesiyle bu miktarın önümüzdeki aylarda 3.3 milyon TL'ye yükselebileceği öğrenildi. Pınar'dan gelecek 6 milyon TL'nin 2 milyon TL'sini Egemen, Berk ve Metin'e, 1 milyon TL'sini antrenör Aleksander Trifunovic ve ekibine verecek olan Pınar Karşıyaka, kalanıyla transfer yasağını kaldıracak.

Yabancı transferleri ve en az 1.5 milyon TL tutarındaki deplasman masrafları için kaynak bulamayan yönetim, kombine bilet ve reklamlardan gelen parayı de yönetici alacakları ile genel giderlere harcıyor, ayrıca zor durumdaki futbol şubesine kaynak aktarıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.