Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pet İzmir 2017 kapılarını açıyor

Pet İzmir 2017 kapılarını açıyor

Pet İzmir 2017, İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı, 23-26 Mart tarihlerinde kapılarını açıyor. 

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 18:54

İZMİR - Pet İzmir 2017, İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı, 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirilecek. Evcil hayvanlarının mama ve bakım ürünlerinden veterinerlik hizmetlerine kadar kapsamlı bir program olan Pet İzmir 2017, hayvanseverleri bir araya getirecek. Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, etkinliği İzmir’de tekrar düzenledikleri için mutlu olduklarını söyledi. Pet İzmir'in sektörün en kapsamlı organizasyonu olduğunu belirten Karslı, “Fuarımızın herkes tarafından beğenileceğine eminim. Fuarlar söktörlerin bayramıdır. Pet sektörüne yapılan her türlü katkı bizleri mutlu etmektedir. Hayvanlar insanların karşılık beklemeyen dostlarıdır. Burada dostlarımızla buluşacağız. Organizasyon içinde gerçekleştireceğimiz etkinlikler ve yarışmalarla herkese güzel zamanlar yaşatmak istiyoruz” dedi.

Tüm İzmir halkını Tepekule'ye beklediğinin altını çizen Aykut Karslı, "İzmirliler hayvanları ve doğayı sever, ona saygı gösterir. Bizde, gerek evcil hayvanı olan, gerek evcil hayvan sahibi olmak isteyen halkımızı Pet İzmir'e bekliyoruz. Burada yer alan işinin ehli kişiler, evcil hayvan sahiplerini besledikleri hayvanları sağlıklı besleme ve bakım yöntemleri konusunda bilgilendirecekler. Fuara katılım anlamında geçen yılın üstüne koyarak ilerledik. Bütün sektörü bu organizasyonda buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

AÇILIŞ DEFİLESİ PETCITY'DEN
Açılışta ayrıca, Pet City’nin sunduğu konsept köpek kıyafetleri defilesi de düzenlenecek. Ayrıca 4 gün sürece renkli etkinlikler kapsamında açılış günü K.I.F. Köpek Irkları Federasyonu tarafından 'İtaat ve Koruma' konulu gösterilerde yapılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.