Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pazarcılarla görüşen AK Partili Şengül: Biz yapacağımızı yaptık

Pazarcılarla görüşen AK Partili Şengül: Biz yapacağımızı yaptık

Mahkeme kararıyla kapatılan ancak yer bulunamaması nedeniyle mağdur olduklarını belirten Özkanlar Pazar Yeri esnafı, kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaptıkları görüşmenin ardından, bugün de AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün kapısını çaldı. Şengül ile görüşen pazarcılar, mağduriyetlerini anlattı. Karayolları olarak viyadük altının tahsisini yaptıklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise sorunun kendileriyle değil anlaşamayan CHP’li belediyeler ile ilgili olduğunu belirterek, “Fazla yapacağımız bir şey yok. Kamuoyu neyin ne olduğunu biliyor. Bizimle ilgili bir durum yok. Biz yapacağımız yaptık" dedi. Pazarcılar bu kez AK Partili Şengül’ün kapısını çaldı

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 11:28

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’in Bayraklı ilçesinde 30 yılı aşkın zamandır kurulan Özkanlar Pazaryeri'nin, bazı ilçe sakinlerinin kaldırılması yönünde açtığı davanın vatandaşların lehine sonuçlanması ve Danıştay 8’inci Dairesi’nin de kararı onamasından sonra kapatılması üzerine yer arayışına giren pazarcılar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından bu kez de AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile görüştü.

Pazarcı esnafı adına AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile görüşmeye giden Faysal Acar, yaşadıkları mağduriyeti anlattı ve sorunu çözmesi için Şengül’den yardım istedi.  Acar’ı dinleyen İl Başkanı Şengül ise konunun kendileriyle ilgili olmadığı halde bakanlık kanalıyla Karayolları’nın Bornova’daki viyadük altına pazar yeri kurulması izni verdiğini belirtti.

KARAYOLLARI OLARAK VİYADÜKLERİN ALTINI TAHSİS ETTİK

Sorunun kendileri değil İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova ve Bayraklı belediyeleri arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını kaydeden İl Başkanı Şengül, sorunun çözümüne katkı sunmak için kendilerinin gereğini yaptıklarını dile getirdi.

BİZ YAPACAĞIMIZI YAPTIK, O KADAR

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül,  kendileriyle ilgili bir durum olmadığını tekrarlayarak, “İki belediye arasındaki çekişme bu. Daha doğrusu geçmişte Bayraklı Belediyesi kendi üzerine düşen görev ve sorumluluğunu yerine getirmemiş. Pazarcılardan paraları toplamışlar, yerini falan da organize etmemiş. Daha sonra büyükşehirle kendi arasındaki kavgadan dolayı pazarcılar ikisinin arasında kalıp mağdur olmuş durumda. Yer bulamayınca Karayolları olarak viyadüklerin altını  tahsis ettik. Ama kendi aralarındaki kavga devam ediyor, pazarcılar da mağdur oluyor. Fazla yapacağımız bir şey yok bu konuda. Kamuoyu da neyin ne olduğunu biliyor. Bizimle ilgili bir durum yok. Biz yapacağımız yaptık, o kadar” şeklinde konuştu.

PAZARCILAR, KILIÇDAROĞLU İLE DE GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Pazarcı esnafı dün de İzmir’de bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Pazarcı esnafı adına Kılıçdaroğlu ile görüşen Faysal Acar, Kılıçdaroğlu ile görüştürülmemeye çalışıldığını, Aziz Kocaoğlu’nun korumalarının cep telefonuna el koyduğunu iddia etmişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.