Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Partnerimiz İtalya

Partnerimiz İtalya

İzmir'de 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR'de partner ülke, dünya turizminin önde gelen ülkelerinden İtalya olacak.

  • Ege Postası
  • 05.07.2014 - 10:23
4 - 7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR'in partner ülkesi belli oldu. İtalya'nın partner ülke olarak yer alacağı fuar, Kültürpark, İzmir Uluslararası Fuarı Alanı'nda organize edilecek. İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde organize edilen Turizm Fuar & Konferansı, bu yıl sekizinci kez gerçekleştirilecek. Düzenlendiği ilk yıl Yunanistan'ın partner ülke olduğu TRAVEL TURKEY İZMİR'e sırasıyla KKTC, Saraybosna Kantonu, Hırvatistan / Zagreb, Hollanda, Karadağ ve Mısır partner ülke olarak katıldı. İtalya'nın 2015 yılı rezervasyonlarını TRAVEL TURKEY İZMİR'de yapması bekleniyor. Müzeleri, insanları, spagettisi, pizzası, müziği, tarihi, sokakları ve tüm neşesiyle büyülü ülke İtalya, TRAVEL TURKEY İZMİR'e renk katacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği ve İzmir Kongre ve Ziyaretçi Turizm Tanıtımı destekliyor. Fuarın ürün gruplarıysa şöyle: İş ve Kongre Turizmi, Sağlık, Termal & Spa Turizmi, Spor Turizmi, Aktivite ve Macera Turizmi, Eko-Turizm, İnanç Turizmi, Eğitim ve Kültür Turizmi hizmeti veren kurumlar ile Kongre Merkezleri ve Oteller, Tatil Köyleri, Turizm Tanıtma Büroları ve Organizasyonları, Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri, Ulaşım Firmaları, Restoranlar, Turizm Teknolojisi Kurumları, Turizm Eğitimi Kurumları, İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Belediyeler, Dernekler ve Sektörel Yayınlar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.