Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Partilerin bayramlaşma takvimi netleşti

Partilerin bayramlaşma takvimi netleşti

Partilerin Ramazan Bayramı nedeniyle yapacağı bayramlaşma takvimi netleşiyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün il binasında bayramlaşmak yerine belirlenen bazı ilçelere giderek burada partilileriyle bayramlaşacağı belirtildi. MHP, CHP ve İYİ Parti il başkanları ise il binası ile İzmir Sanat ve Göl Gazinosu'nda bayramlaşma programı düzenledi. CHP İzmir Sanat’ta, İYİ Parti il binasında, MHP Fuar Göl Gazinosu’nda bayramlaşacak. Partilerin programı netleşti

  • Ege Postası
  • 13.06.2018 - 11:30

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’de AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti’nin bayramlaşma programları belirlendi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün belirlenen ilçelere giderek burada ilçe teşkilat mensupları ve partilileriyle biraraya geleceği bildirildi.

CHP AREFE GÜNÜ İZMİR SANAT’TA BAYRAMLAŞACAK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in bayramdan bir gün önce Arefe günü olan Perşembe günü saat 18.00’de İzmir Sanat’ta partisinin il ve ilçe örgütleri ile İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayları ve parti üyeleriyle bir araya gelerek, bayramlaşacağı belirtildi.

MHP BAYRAMLAŞMASI CUMARTESİ GÜNÜ FUAR GÖL GAZİNOSU’NDA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş da, bayramın ikinci gününe denk gelen Cumartesi günü saat 14.00’de bayramlaşacak. Partisinin il ve ilçe teşkilat yöneticileri, üyeleri, İzmir Milletvekili adayları ve partilileriyle Kültürpark içindeki Fuar Göl Gazinosu’nda bir araya gelecek.

İYİ PARTİ CUMARTESİ GÜNÜ İL BİNASINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI HAZIRLADI

İYİ Parti de bayramlaşma programı hazırlayan partiler arasında yerini aldı. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, bayramın ikinci günü (cumartesi) partisinin Çankaya’da bulunan il binasında sabah saat 11.00’de, il ve ilçe teşkilat yönetici ve mensupları ile İzmir Milletvekili adayları ve partilileri ile bayramlaşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.