Dolar 32,5570
%0.14
Euro 34,8526
%0.55
Altın 2.441,470
%0.35
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Parkta kitap okuma keyfini yaşadılar

Parkta kitap okuma keyfini yaşadılar

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, "Torbalı Okuyor" sloganıyla düzenlenen proje kapsamında her yaş grubundan pek çok kişi Koru Parkı'nda açık alanda kitap okuma keyfi yaşadı.

  • Ege Postası
  • 14.04.2015 - 16:11
Torbalı Belediyesi ile Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa hayata geçirdiği proje kapsamında kitap okumak için Koru Parkı'na akın edenler, renkli görüntüler oluşturdu.

Parktaki etkinliğin büyük bir okuma mitingine dönüştüğünü belirten AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, toplumda önemli bir kesimin kitap okumaktan uzaklaştığını söyledi. Bilgi toplumu yolunda ilerleyen Türkiye'nin kitaplara odaklanması gerektiğini vurgulayan Başkan Görmez, "Ekonomik, sosyal ve bilimsel alanda rekabet içinde olduğumuz, teknolojide yarıştığımız bütün ülkelerin mayasında kitap tutkusu olduğunu görürsünüz. Parkta, sokakta, otobüste, uçakta, metroda, evde ve yaşamın bütün alanlarında ellerinde, yanı başlarında, en yakınlarında hep kitap görürsünüz. Bilgi, sevgi, hoşgörü, birlikte yaşama kültürü, paylaşma duygusu, geleceği öngörme, yaşamı doğru algılama, düşünebildiğimiz ne varsa her şeyi bu kitapların satırlarında görebilirsiniz. Kitap, gazete okumada maalesef gelişmiş toplumların çok gerisindeyiz. Bu kampanyaya gösterilen ilgi umutlarımızı arttırmıştır. Bu projeyi sadece bir haftaya yaymayacağız. Torbalı İzmir'in en çok gazete, en çok kitap okuyan ilçesi olma yolunda çaba sarf edecektir. Bunu bir dayatma olarak değil, çocuklarımıza sevdirerek başaracağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.